Для дітей, які відпочивають у таборі, рятувальники провели акцію "Канікули без диму та вогню"

24 липня у таборі відпочинку ім. Ю. Рябчинської ГУНП у Вінницькій області, розташованому поблизу селища Стрижавка Вінницького району, відбулася зустріч бійців Служби порятунку із дітьми. Захід проводився інспекторами Вінницького районного сектору ГУ ДСНС та Державною пожежно-рятувальною частиною №2 м.Вінниці у рамках традиційної для цього періоду року щорічної акції «Канікули без диму та вогню». Близько сотні дітей віком від 7 до 14 років із різних куточків Вінниччини із непідробним інтересом ознайомилися з сучасною пожежно-рятувальною технікою, приміряли бойовий одяг, взяли участь у розгортанні рукавної лінії, а також посиділи та сфотографувалися у кабіні спецавтомобіля MAN. Традиційно велику зацікавленість викликали примірка апаратів на стисненому повітрі, а також конкурси, пов’язані із одяганням «бойовок» та подачею води в осередок умовної пожежі.

Інспектор Вінницького РС Анастасія Бідуля нагадала відпочивальникам про найпоширеніші причини пожеж, а також розповіла, як правильно поводитися у разі, якщо пожежа чи інша надзвичайна ситуація все ж таки виникла. Наприкінці конкурсів, вікторин та огляду техніки діти в ігровій формі пригадали алгоритм виклику та телефони усіх екстрених служб.

На знак вдячності за правильні відповіді та гідні знання з безпеки життєдіяльності, рятувальники влаштували для дітвори водну феєрію. Отже маленькі відпочивальники отримали не тільки корисні знання та наочні профілактичні матеріали, а ще й масу позитивних емоцій. Підтвердженням тому – багатоголосне, гучне і радісне «ДЯКУЮ» на адресу бійців ДСНС.



Переглядів: 2484
Поширень: 0

Останні новини