У Вінниці обрали "Податківця майбутнього"

Регіональний етап IІI Всеукраїнського Інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього» відбувся 11 травня п.р. у Вінницькому навчально-науковому інституті Університету державної фіскальної служби України. Ініційований профільним вузом конкурс викликав чималу зацікавленість серед учнівської молоді Вінниччини. До участі зареєструвалися 165 учасників із 20 шкіл та коледжів області. А до складу журі увійшли і науковці Університету ДФС України, і практики з Головного управління ДФС у Вінницькій області та Департаменту освіти та науки Вінницької ОДА.

Організатори змагання створили у вузі святково-ділову атмосферу, а студенти ділилися також своїми творчими здобутками.

Відкриваючи захід, перший заступник начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Олег Мартинюк побажав конкурсантам цікавого інтелектуального змагання та перемоги: “Проведення таких конкурсів важливо у сенсі сприяння обізнаності школярів з основами податкового законодавства, виховання економічної й правової свідомості майбутніх платників податків”.

Учасники інтелектуального конкурсу виконували ряд тестових завдань різного ступеня складності з історії виникнення податків та основ сучасного оподаткування.

А щоб очікування результатів було цікавим і корисним, викладачі та студенти Вінницького ННІ проведи серед присутніх фінансовий та юридичний турнір. Цікавою родзинкою зустрічі було секційне заняття по розрахунку споживчого кошика для студента, адже невдовзі юні конкурсанти закінчать школу і зможуть самостійно планувати свій бюджет вже як студенти.

В рамках заходу також відбулося нагородження учня 4-А класу Тростянецької ЗОШ І-ІІІ №1 Халимоненка Ярослава, який посів І місце у ІІ Мистецькому конкурсі “Податкова абетка” в рамках Всеукраїнського конкурсу “Податківець майбутнього”.

Переможцями ж інтелектуального конкурсу на Вінниччині стали: Стецюра Вікторія (Вінницький торговельно-економічний коледж), Панамаренко Тетяна (ЗОШ №16 м.Вінниця) та Тараненко Микита (ЗОШ І-ІІІ ст. № 31м.Вінниця). Вони отримали кубки переможців і цінні подарунки та запрошення від в.о.директора Вінницького ННІ Олени Бойко до участі у фіналі Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього», який відбудеться 17 травня 2019 року на базі Університету державної фіскальної служби України.



Переглядів: 3162
Поширень: 0

Останні новини