Шахові «романтики» підбили підсумки навчального року

24 травня у вінницькому клубі «Романтик» підбили підсумки навчального року. Збірна «шахових романтиків» цього року здобула золото на командному юнацькому чемпіонаті області в Кудлаях (Немирівський район) і срібло на юнацькому Кубку Вінниччини в Літині.

Також вона дебютувала у дорослих регіональних командних чемпіонатах, де входила до п’ятірки найсильніших. В особистому заліку вінницькі «шахові романтики» протягом навчального року здобули чимало нагород.

Причому вигравали їх вихованці дуже різного віку. Приміром, нещодавно п’ятирічний Юрій Перепелиця став чемпіоном Вінниці з шахів серед дошколяриків, а студент місцевого педуніверситету Андрій Вічавський став третім на відкритому дорослому міжобласному чемпіонаті до Дня Перемоги.

На підбитті підсумків нагородили всіх юних вихованців. Вони отримали медалі, грамоти, цінні подарунки і навіть грошові премії партнерів клубу: обласного відділення НОКУ, магазину «Максимус», «Батьківщини молодої», депутата міської ради Володимира Околіти і депутата обласної ради Андрія Ковальова. А представники громадської організації «Серце Поділля» подарували юним шахістам дві пари сучасних електронних годинників.

Найкращими в щорічному клубному рейтингу виявилися призер особистого чемпіонату області до десяти років Андрій Бутивський і переможець відкритого обласного турніру в Комаргороді (Томашпільський район) Лев Кержнер, а також шестирічний фіналіст чемпіонату Вінниччини до восьми років Максим Берегельський.
 



Переглядів: 2525
Поширень: 0

Останні новини