Вінницькі фрі-файтери виграли чемпіонат України

Вінницькі фрі-файтери вчергове підтвердили свій високий клас. В Києві пройшов чемпіонат України серед юніорів (до 18 років) з цього національного виду змішаних єдиноборств.  

Збірну Вінниці представляли п’ять спортсменів – вихованці клубів «Січ» і «Патріот». І четверо із них здобули медалі! На рахунку нашої  команди три золота і бронза.

Лідером нашого колективу був 17-річний Олександр Хуторянський. Він чудово зарекомендував себе на останніх змаганнях, де регулярно посідав перші місця. Вінничанин виступав у ваговій категорії до 74 кг.

–  Олександр Хуторянський показав себе з найкращого боку. Він переміг в чотирьох поєдинках. Причому в усіх – достроково: нокаутами, больовими та задушливими прийомами. Сашко поборов кількох титулованих спортсменів, чемпіонів із панкратіону та ММА, – розповів тренер збірної Вінниччини з фрі-файту Ігор Дишливенко.

Добре себе зарекомендував 18-річний Артур Блинда. Він став першим у вазі до 57 кг. Тренери високо оцінюють досягнення Артура, адже йому довелося перед чемпіонатом зганяти зайву вагу та конкурувати із сильними фрі-файтерами.

Також у вазі до 84 кг чемпіоном став 18-річний Павло Мельничук. Бронзу у категорії до 63 кг посів його одноліток Ярослав Галішевський.

За підсумками цього змагання всі наші чемпіони здобули путівки на чемпіонат Європи з фрі-файту, – звернув увагу  Ігор Дишливенко.

В подальших планах фрі-файтерів Вінниці – участь на Кубку Поділля у Тульчині. Він відбудеться першого червня.        

Вінницькі бійці прогресують. Вони виступають на хорошому рівні. Ми готуємося до наступних змагань і сподіваємося на подальші успіхи, – сказав президент Вінницької федерації фрі-файту Вадим Кудіяров.



Переглядів: 2836
Поширень: 0

Останні новини