Диванне питання: які меблі обрати для родини

Диван у сучасній кімнаті — чи не центральний елемент, такий собі острівець життя. На ньому гостинно розміщують друзів, збираються на затишні родинні вечори, сплять або влаштовують гостей на ночівлю. Диван, який принесе користь та радість усій родині, має відповідати декільком параметрам:

оптимально «вписуватись» у простір кімнати, не займати зайвого місця; мати якісну оббивку та наповнення; відповідати стильовому оформленню кімнати; бути зручним у всьому.

Переваги кутового дивана

Українська компанія «Меблева лавка» пропонує поціновувачам комфорту величезний вибір меблів. На сайті фірми можна обрати диван для квартири, приватного будинку, дачі та офісу https://mebellavka.com.ua/divani_uglovie.html.

Якщо є сумніви стосовно моделі, стилю та матеріалу оббивки, можна отримати консультацію професійного менеджера-консультанта. Найліпше придбати кутовий варіант. На його перевагах варто зосередитися детальніше.

Такі дивани — справжня знахідка для кімнати будь-якого розміру.

У вітальні або кухні-студії — це просто must have! Зручний і для родини, і для великої компанії гостей. На ньому дуже зручно дивитися кіно, проводити затишні родинні вечори. Крім того, розклавши кутовий диван, можна отримати величезне та зручне спальне місце. Дитяча кімната — також слушне місце для такого елемента меблювання. Тут малюку комфортно гратися, а згодом, коли він підросте, буде зручно спати. Обираючи диван для дитини, віддайте перевагу моделям з ортопедичними властивостями. Кабінет або кімната-бібліотека. На кутовому дивані зручно читати та спілкуватися, а за потреби кімната з ним стане гостьовою —  затишною та зручною.

Слушні поради

Обираючи кутовий диван для кухні, особливу увагу зверніть на оббивку. Для кухонного приміщення більше підійде штучна або натуральна шкіра. Вона не боїться плям та проста в догляді.

Головне — це якість обраного товару. Компанія «Меблева лавка» гарантує відповідну якість матеріалів, фурнітури, тканини (шкіри).

Також поставтеся відповідально до такого параметра, як механізм розкладання. З усього багатого асортименту варто обрати механізм «дельфін». Він дуже простий у використанні та працює безвідмовно протягом багатьох років. Нерозкладні моделі підійдуть для офісу або ж робочого кабінету. Стиль кутового дивана має відповідати цілісному оформленню кімнати: класика, модерн, хай-тек, ретро тощо. Щоб додати ще більшого затишку, придбайте плед, кілька яскравих подушок. Якщо в конструкції дивана передбачено поличку, її можна прикрасити горщиком із рослиною.


Переглядів: 2223
Поширень: 0

Останні новини