Вінничан запрошують на свято мильних бульбашок та у «Країну дитячих мрій»

1 червня у місті відбуватиметься чимало різних заходів до Міжнародного дня дітей. Серед них – свято мильних бульбашок у Центральному міському парку та веселі конкурси, ігри й концерт по просп. Космонавтів біля літака. 

Свято мильних бульбашок  розпочнеться 1 червня о 12:00 біля КЗ «Райдуга» у Центральному міському парку. Тут для дітей проводитимуть різноманітні ігри та квести, цікаві майстер-класи. Юних вінничан розважатимуть ляльки-велетні. Можна буде сфотографуватись з квітами-гігантами.

У парку також діятимуть дитячі ігрові майданчики, зони відпочинку для дітей та дорослих, фотоінстраляції та виставки. Відбудеться концертна програма від колективів міста та області, інтерактиви та конкурси. Також – розіграш солодощів та призів.

Також 1 червня о 14:00 розпочнеться концентр «Країна дитячих мрій» на проспекті Космонавтів біля літака. Захід проходитиме за підтримки депутатів міської ради Андрія Андрєєва, Олександра Дана, Павла Задорожнюка, Олександра Парвадова. Тут виступатимуть учні Вінницької дитячої школи мистецтв «Вишенька», відбудуться конкурси, ігри та розваги.

Нагадаємо, що 1 червня з 14:00 до 19:00 на площі біля ТРЦ «Мегамол» вже традиційно відбудеться Фестиваль сім'ї. Тут можна буде взяти участь у майстер-класах, конкурсах, спортивних змаганнях, подивитись концерт та отримати подарунки.



Переглядів: 4491
Поширень: 1

Останні новини