Гаражні ворота Hörmann. Надійність, безпечність, привабливість

Коли півстоліття тому німецька компанія Hörmann презентувала нову конструкцію гаражних воріт, це здійснило справжній технологічний переворот.

Принципова новизна полягала в заміні двох розсувних стулок одним щільним металевим або дерев’яним щитом. Під час відкривання воріт він за допомогою спеціального механізму піднімався вертикально та розташовувався під стелею помешкання.

Це були нині широко відомі підйомно-поворотні гаражні ворота Berry. Інноваційна технологія швидко припала до вподоби споживачам та отримала повсюдну популярність. З того часу почався розквіт компанії Hörmann. Сьогодні це великий концерн, що має виробничі цехи в Європі, Північній Америці та Азії.

Асортимент гаражних воріт поповнився ще двома модифікаціями. До них додалися інші види суміжної продукції: вхідні та міжкімнатні двері, коробки та піддашки, електроприводи та в’їзні системи тощо.

Різновиди та їхні особливості

В Україні особливий попит мають ворота для гаражів. Віддані автолюбителі ладні витратити значні суми, аби убезпечити залізного друга від викрадення та створити комфортні умови користування гаражем. Щодо зручності та безпечності, то гаражні ворота Hörmann гарантують їх у повному обсязі.

Окрім того, вироби бренда вирізняються високими дизайнерськими якостями й завжди мають привабливий вигляд. Вдале поєднання функціональності та естетизму — одна з причин того, що Hörmann — виробник № 1 у своєму сегменті.

Підприємство Hörmann Україна пропонує покупцям три типи воріт для гаража:

підйомно-поворотні щитові марки Berry; секційні з електроприводом; рулонні марки RollMatic.

Перші два види схожі за принципом роботи. Тільки секційна модель складається не з щільного щитового полотна, а з однакових за розміром секцій. Більша гнучкість дозволяє вписати ворота у будь-який проріз. У розкритому вигляді ворота знаходяться під стелею, даючи суттєву економію простору. Рулонна модель під час відкривання намотується на вал, розташований над отвором, також заощаджуючи місце.

Окрім дерева (Berry), матеріалом для воріт слугують сталь (щитові та секційні), а також алюміній (рулонні). Доступні різноманітні забарвлення та мотиви.

Система захисних елементів запобігає зламу конструкції та її випадковому падінню. Надійне ущільнення по периметру забезпечує гарну термоізоляцію. Усіма воротами зручно керувати дистанційно за допомогою пульта. Система працює з мінімумом шуму.

За детальнішою інформацією зверніться на сайт компанії або до регіонального дилера.


Переглядів: 3416
Поширень: 0

Останні новини