У Вінниці створюють новий дитячий садочок на Замості

У місті триває будівництво приміщення дитячого садка №22 (вул. Коцюбинського, 43Г). Він розрахований на 4 групи. Вік хлопчиків та дівчаток, які ходитимуть в садочок, – від 1,5 до 6-7 років. На черговому засіданні сесії міської ради депутати схвалили рішення про створення ЗДО №22 та затвердили його Статут.

Будівництво приміщення садочку відбувається  в рамках інвестиційної угоди на території забудови ЖК «Turkish city» (вул. Коцюбинського,43Г). Після завершення інвестором будівництва, муніципалітет забезпечить заклад меблями, спеціальним обладнанням та інвентарем. 

Призначення керівника закладу відбудеться після сьогоднішньої сесії, на якій депутати дали старт цьому процесу, схваливши правоустановчі документи. Керівник закладу здійснюватиме  поступове формування колективу. Планується, що садочок відкриє двері для маленьких вінничан у вересні 2019 року. 

«Згідно з рядом інвестиційних угод у Вінниці будується чотири дитячих садочка. Сьогодні мова йде якраз про перший із цих чотирьох садочків, який з нового навчального року буде відкритий на території житлового комплексу «Turkish city» по вул. Коцюбинського.  Це робиться для ліквідації черг в дошкільні заклади та створення належних умов для виховання наших дітей. У новому дитсадку буде функціонувати чотири групи, які розраховані на 120 діток», - зазначив під час сесії міський голова Сергій Моргунов. 

В закладі буде функціонувати музично-спортивна зала, кабінет практичного психолога, медичний блок, харчоблок та пральня із сучасним обладнанням. Загальна площа приміщення закладу – 1276, 08 кв. м. Площа території закладу складає 0,36 га, на якій розміщено 4 ігрових майданчика з тіньовими навісами та спортивний майданчик.





Переглядів: 8939
Поширень: 2

Останні новини