Стартував літній чемпіонат України зі стрільби кульової

На Вінниччині на базі стрілецьких тирів ФСТ «Динамо» відбулося урочисте відкриття літнього чемпіонату України серед спортсменів 1999 року народження та молодших зі стрільби кульової (гвинтівочні вправи, рухома мішень ). 

Змагання триватимуть  з 2 по 7 червня. У змаганнях приймають участь найсильніші стрільці з усієї України, чемпіони та призери чемпіонатів Європи та світу.

На участь у цих змаганнях прибули 14 команд з областей України. За дипломи, кубки та медалі  боротимуться 150 спортсменів.

Привітати учасників змагань завітав заступник голови ОДА Олександр Крученюк: «Влучна спортивна стрільба є доволі складним навиком. Оволодіти ним доступно кожному, проте потрібна велика праця, час і постійне самовдосконалення. Заняття спортивною стрільбою формує холоднокровність, витримку, спостережливість, окомір, жагу до перемоги. Для досягнення рекордів необхідна не тільки досконала техніка, а й уміння володіти своїми емоціями. На відміну від інших видів спорту, де спортсмени зустрічають у поєдинках один з одним, стрілець веде найтяжчий бій – бій із самим собою. Боротьба буде запеклою, тож бажаю всім витримки. Хай влучний постріл принесе бажану перемогу!» .

Вінниччину на змаганнях представлятимуть майстри спорту України Козачук Дар’я, Римська Дар’я, Волошина Дар’я, Бондарчук Вадим, Кубов Назар, Волковська Анна, а також Даниленко Данило, який є чемпіоном Європи та світу 2018 року, чемпіон Європи серед юніорів 2019 року по рухомій мішені.



Переглядів: 4008
Поширень: 2

Останні новини