Не єдиним Mcdonald’s... Або де у Вінниці скуштувати смачні бургери

Ми продовжуємо нашу гастрономічну подорож і сьогодні знайомимося з типовою американською їжею — бургерами. Бургер вже давно перестали бути просто фаст фудом.

Майстри своєї справи перетворили вуличну їжу у справжнє мистецтво. З беконом, сиром чеддер, веганські та навіть з ананасами — ось такі смаколики можна знайти навіть у Вінниці. Де саме? Далі у нашому огляді.

Brothers Burger

«Brothers Burger» — стильний заклад, куточок насолоди для м’ясоїдів в центрі фуд-корту вінницького ТЦ Магігранд. Перше враження: круто, модно, очі розбігаються від позицій в меню.

Тут вам запропонують бургери на будь-який смак і апетит: бейбі-бургери і бургери-гіганти, бургери з ананасами і авокадо, бургери дуже і не дуже гострі. У вартість бургера включені також соус і картопля фрі.

Найбільший бургер: «Brothers», вага від 1940 грамів. Вартість — 584 грн. Найменший бургер: «Baby» з котлетою з телятини, вага — 220 грамів. Вартість — 49 грн. Незвичайний бургер — «Salmon blue», вага — 240 грамів. Вартість — 144 грн. До складу такого бургера входить лосось, авокадо, перець чилі, каперси.

Булки

«Булки» або «Між булок» — ще один стильний заклад в самому центрі Вінниці, на Європейській площі. Хоча нещодавно заклад переживав не дуже приємні часи: під тиском громадськості провокаційну, але досить стильну і оригінальну назву «між Булок» хлопцям довелося замінити на нуднувате «Burgers», а потім — на «Булки».

Однак, на смак бургерів зміна назви не вплинула. Та й розташування закладу зіграло в плюс: літня площадка в самому серці міста особливо приваблива в теплу пору року. Асортимент бургерів вражає: тут, як ведеться в закладах, у вартість бургера також включені соус і картопля. Напої потрібно купувати окремо.

Найбільший бургер: «Crazy Max Size» з подвійним беконом і потрійним сиром за 149 грн. Найменший бургер: «Дитячий» з курячою котлетою і медовим соусом за 89 грн. Незвичайний бургер: «Ничосе» з ананасом-гриль і фірмовим соусом за 109 грн.

Grill Pub

«Grill Pub» — відносно новий заклад в центрі міста. У закладі немає літньої тераси, та й саме місце розташування досить цікаве. Grill Pub ділить будівлю з відділенням Укрпошти, однак, щоб потрапити сюди, бажано забронювати стіл заздалегідь.

Вінничани вже встигли розкуштувати їжу і полюбити це атмосферне містечко. Grill Pub — це мережа ресторанів, тому знайти улюблену страву ви також зможете в Харкові, Львові, Сумах, Хмельницькому та інших містах. У меню, крім бургерів, є салати, закуски, супи. З бургерами справи йдуть непогано: в меню 6 позицій.

Найбільший бургер: Гранд Чізбургер ХL, вага — 335 грамів. Вартість — 105 грн. Найменший бургер: гамбургер і чізбургер по 200 грамів. Вартість — 60 і 68 грн. Незвичайний бургер: Бургер Джек Деніелс з віскі, вага — 280 грамів. Вартість — 92 грн.

American Bar&Grill

«American Bar&Grill» — атмосферний заклад на Київській. Все, з чим може асоціюватися сучасна Америка і Америка минулого, будь-яка Америка поза часом, все зібрано в цьому закладі.

Тут регулярно проходять різноманітні заходи, тематичні вечори, змагання серед відвідувачів, виступають сучасні музичні колективи. У теплу пору року працює затишна тераса. У головному залі стоїть крутий мотоцикл, який давно став улюбленим місцем для фотографування серед гостей закладу.

Меню приємно здивує всіх відвідувачів, адже такого оригінального підходу до складання назв для своїх страв ми не зустрічали. У меню є і закуски, і салати, і перші страви, і десерти. Є і бургери, це ж Америка. Найбільший бургер «Дабл Вождь червоношкірих», вага — 345 грамів. Вартість — 105 грн. Найменший бургер: «Моряк Папай», вага — 255 грамів. Вартість 80 грн. Незвичайний бургер: «Тарантіно» зі стейком, вага — 260 грамів. Вартість — 120 грн.

Як бачите, не одним Mcdonald’s єдиним! Куштуйте нові поєднання смаків, дивуйтеся і насолоджуйтеся. І навіть якщо це фаст-фуд, він може бути і повинен бути якісним і смачним!


Теги: ресторани

Переглядів: 8488
Поширень: 0

Останні новини