У Вінниці брали переможців дитячого конкурсу краси, талантів та моди «The Best Kids Of Ukraine»

У Міжнародний день захисту дітей, 1 червня, у ресторані «MontBlanc», що в м. Вінниця, відбулася церемонія нагородження учасників конкурсу «The Best Kids Of Ukraine».

Найталановитіші дітки з Вінницької, Хмельницької та Київської областей, міст Вінниця, Біла Церква і Кам’янець-Подільський продемонстрували кваліфікованому журі свої таланти, вміння триматися на сцені, дефілювати, а також —артистичні здібності. Спробувати свої сили цьогоріч вирішили 19 учасників, серед яких хлопчики та дівчатка віком від 4 до 12 років.

Всього в учасників було три виходи. Під час першого діти дефілювали у вбраннях від Світлани Теренчук. Другий вихід був найважливішим, адже маленькі учасники демонстрували свої таланти та вміння. І, звичайно ж, найяскравіший вихід – третій.

Учасники конкурсу дефілювали у вишуканих сукнях від весільного салону «Княжна». Оцінювали хлопчиків та дівчаток за віковими категоріями 5-8 та 9-12 років, у кожній із яких визначено переможців. Так, переможцями у віковій категорії 5-8 років стали Анастасія Дем‘янюк (4 роки) та Ренат Карман (7 років), у віковій категорії 9-12 років - Марія Фурман (11 років).

Також організатори цього року запровадили ще одну вищу номінацію «Гран-прі конкурсу «The Best Kids Of Ukraine – 2019». Її отримали серед дівчаток Марія Терентьєва (12 років), а серед хлопчиків - Владислав Стасюк (6 років). Саме вони відвідають країну дитячих мрій – Діснейленд, що у Парижі, Франція.



Переглядів: 2700
Поширень: 0

Останні новини