10 кращих університетів Великобританії на березі моря

Британські ВНЗ знамениті на весь світ своїм рівнем викладання і кількістю знаменитих випускників. Це одна за найкращих країн для отримання професійної освіти, оскільки вона надає надзвичайний досвід та ґрунтовні знання. Вибираючи один з вузів Великобританії, завжди можна бути впевненим, що не пошкодуєш.

Топ британських навчальних закладів біля моря

Навчатися у близькості до моря - це неймовірна можливість. Студент може насолоджуватися чудовими краєвидами та свіжим повітрям. Ось найкращі 10 британських ВНЗ біля моря:

    Единбурзький Університет

Цей заклад було засновано у 16 сторіччі. Наразі він входить до топ-20 найкращих у світі. Головна перевага його розташування це те, що він знаходиться у столиці Шотландії, тому поєднує життя у сучасному європейському місті та чудові морські краєвиди.

    Університет Брайтону

Брайтон це чудове англійське місто збудоване на узбережжі моря. Університет має гарний рейтинг і пропонує багато цікавих спеціальностей. Тут є два кампуси, обидва знаходяться недалеко від моря. Хоча погода у Англії не завжди сонячна, це місто зможе зачарувати кого завгодно.

    Університет Абердіну

Це чудовий варіант навчання за кордоном, адже навчальний заклад було засновано у 15 сторіччі і він поєднує в собі традиції та інновації. Знаходиться він також у Шотландії, у її північній частині. Відомий завдяки п’ятьом нобелівським лауреатам, що були його випускниками.

    Університет Сент-Ендрюса

Найстаріший університет Шотландії, навчання тут розпочалося ще у 1410х роках. Він є не тільки престижним за рівнем навчання та здобутих знань, а ще й за красою свого розташування, адже знаходиться у історичних будівлях, що є культурними та історичними надбаннями. До речі, тут навчався принц Вільям.

    Університет Ессексу

Студенти, яких цікавлять більш сучасні вузи, обирають заснований у 20 сторіччі ВНЗ у Ессексі. Він побудований за системою кампусу, коли навчальні корпуси і гуртожитки знаходяться в одному районі. Університет є одним з найкращих з дослідницький інститутів Великобританії. А саме розташування його настільки красиве, що багато студентів обирають https://edubirdie.com/ для написання робіт, тільки щоб більше часу проводити на вулиці. Загалом він має 18 факультетів і три кампуси.

    Ексетерський Університет

Цей ВНЗ знаходиться у мальовничому Девоні і є чарівним місцем для тих, хто захоплюється водними видами спорту. Там є комфортний кампус і велика кількість спеціальностей.

    Кардіффський Університет

Один з трьох найстаріших університетів Уельсу, що пропонує отримання престижних ступенів з багатьох наук. Є одним з топових ВНЗ світу і має дослідницькі центри, що забезпечують новітні наукові дослідження.

    Борнмутський Університет

Знаходиться на південному узбережжі Англії і є одним з рейтингових навчальних закладів. Відомий він перш за все своїми вузькоспеціальними курсами та медіа програмами. Однією з переваг є те, що він знаходиться неподалік від Лондону, всього у 2.5 годинах їзди.

    Ольстерський Університет

Знаходиться у Північній Ірландії та має сучасні філіали в Англії. Пропонує комфортні умови навчання, гарне розташування та високі рейтинги працевлаштування після отримання ступеню.

    Університет Саутгемптону

Входить в сотню найкращих вишів у світі, знаходиться на південному узбережжі і має дослідницьке спрямування. Сюди вступають більше 6 тисяч міжнародних студентів кожного року, він є відкритим для студентів з усіх частин світу.

Висновок

Можливо розташування не є найважливішою категорією відбору під час обрання ВНЗ, проте всі вузи Великобританії мають гарні рейтинги та надають ґрунтовні знання та престижні дипломи, тому можна обрати один з тих, що також гарантує і чарівне місце проживання біля моря.


Переглядів: 5673
Поширень: 1

Останні новини