Комфортне та енергоефективне житло у Вінниці

Будівельна компанія «Градо Строй»  – це компанія з 10 річним досвідом роботи на будівельному ринку України, в сфері житлової та комерційної нерухомості. За час свого існування компанія здобула репутацію надійного забудовника, серед своїх партнерів та клієнтів. Сьогодні «Градо Строй» поєднує декілька потужних напрямків в своїй роботі: надання повного циклу будівельних та ремонтних робіт на замовлення, впровадження інноваційних технологій в будівництві, виробництво великого асортименту будівельних матеріалів, як для власного використання так і для реалізації їх на будівельному ринку, продаж самостійно збудованої нерухомості.

У своїй діяльності будівельна компанія «Градо Строй» керується принципами, які цінуються у кожній сфері! Це - ПРОФЕСІОНАЛІЗМ, порядність, якість, чіткість, цілісність та результативність. Кожен наш працівник знавець своєї справи. Компанія з повагою ставиться як до своїх працівників, так і до партнерів та клієнтів. Ми відповідально та сумлінно виконуємо свої зобов’язання і дотримуємося найвищих стандартів будівництва (термінів).

«Градо Строй» - будівельна компанія, яка будує з любов'ю та турботою для свого клієнта!!! Саме тому ми перші, хто не тільки пропонує просторі квартири гарного планування, але і дбає про енергоефективність житла. В даний час жити у затишному помешканні та сплачувати у рази менше за опалення - це не мрія, а реальність.

«Ми будуємо як для себе!» - цей принцип компаніїї  говорить про наше прагнення створювати унікальний продукт, не схожий на інші,  завойовувати ринок не об'ємами виробництва, а якістю будинків, комфортних для життя. Застосування новітніх технологій орієнтоване, насамперед, на дотримання у будівництві принципів екологічності та економічності в експлуатації з відчуттям реальних розмірів та заощаджень.

Звертайтесь за адресою: вул. Стрілецька, 1а.

Телефони відділу продажу: 068-43-21-234; 063-364-37-45


Переглядів: 2543
Поширень: 0

Останні новини