У пошуках порятунку від спеки? Пірнайте в басейн!

Освіжає, бадьорить, знімає стрес та напругу, а ще – рятує від палючого літнього сонечка. Цілющі властивості належить воді. Пережити спеку, не виїжджаючи з міста, допоможе відкритий басейн.

З кожним літом у Вінниці їх стає все більше. Тож, похлюпатись в прохолодній і прозорій воді та позасмагати на шезлонзі можна як у місті, та і недалечко від нього. Ми підібрали ТОП-7 із них.

Басейн в ресторані «Апрєль» на Привокзальній, 19. Вартість відпочинку 200 гривень за день з 10:00 до 19:00. У вартість абонементу входить користування шезлонгом та рушником. Дитячий, без шезлонга – 100 грн. На території працює бар, кухня та є дитячий майданчик.

Літній басейн розмістився і в «Сафарі Клуб», у затишному дворі на Блока, 28. За годину купання в прозорій водичці тут просять 50 гривень, або ж, можна придбати денний абонемент: в будні дні – 200 грн, а у вихідні – 250. Біля кожного лежака – сонцезахисна парасолька.

Є затишне місце для і в районі Підшипникового заводу на вул.Сергія Зулінського, 42. В «Drive Beach Club» розгорнули два басейни: дорослий і дитячий з підігрівом, із парасолею та водоспадом Вартість дня відпочинку для дорослих – 200 грн, малечі, нижче 140 см, - 100 грн.

Трішки далі, за 10 км від Вінниці, в селі Бохоники, на базі відпочинку «Лани», розгорнули цілий ряд басейнів. Їх 5 і усі оснащені атракціонами. Вартість користування басейном та лежаком у будні – 200 гривень (100 дитячий) та вихідні 250 (150 дитячий). Прихопіть із собою воду та рушник.

Є свої басейни й в комплексі відпочинку «На Яру». Знаходиться він недалечко від Вінниці в селі Стадниця. Релакс у спекотну погоду біля води тут обійдеться для дорослих і дітей старше 10 років - 200 гривень. Для дітлахів до 10 років – 100, до 3 купання – безкоштовно.

 Запрошує у великий та комфортний басейн (із гідромасажем та гейзером) і База відпочину «Ta-Meri». Вона знаходиться в с. Зарванці, на території ресторану «Вікторія». Вартість абонементу 200 грн, для дітей, нижче метра – 100 грн.

Відпочити у просторих басейнах пропонує і база відпочинку «Комарово», що в 14-ти км від Вінниці в мальовничому селі Комарів. За повний день релаксу тут просять, як в попередніх комплексах відпочинку.

Приємного відпочинку! Та пам’ятайте про безпеку Ваших дітей на воді.



Переглядів: 14960
Поширень: 10

Останні новини