День Конституції Вінниця зустріне з паті-гуртом DILEMMA! Будуть шалені танці і ураганне шоу!

У День Конституції Вінницю накриє хвиля танцювального шаленства!

28 червня о 19.00 у Будинку офіцерів паті-гурт DILEMMA презентує новий альбом #SHALENII на розривному концерті у Вінниці!

- Це буде ураганне шоу – гаряче, яскраве і мегадрайвове! З фірмовими хітами, запальними танцями шоу-балету і найкращою атмосферою! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Подія запам'ятається на все життя кожному присутньому і стане найяскравішим туром в історії українського R’n’B! 

Модні, стильні й фірмові, DILEMMA розривають вершини хіт-парадів і штурмують ТОПи AppleMusic та SHAZAM Ukraine, вражають кліпами й дають драйву, як ніхто інший!

В арсеналі DILEMMA ураганні клубні ритми по останній моді і тексти, які самі липнуть до язика! Почувши один раз, наспівуєш днями безперервно!

Тому без їхніх запальних треків «На паті», «Камікадзе» і «Тілом тряси» сьогодні не обходиться жодна вечірка!

У 2017 році паті-гурт DILEMMA вразив гучним камбеком, знову опинившись в епіцентрі подій українського шоу-бізнесу.

Засновники групи Джей (Женя Бардаченко) і Майстер (Влад Маста) – музиканти з багатим досвідом. До складу групи також примкнули Ніка Маніка і талановитий саундпродюсер Томаш Лукач.

Тим часом, ще в нульових DILEMMA наробили чимало шуму, один за другим випускаючи успішні сингли у стилях хіп-хоп і r’n’b.

Складно знайти людину, яка хоча б раз у житті не чула їхній суперхіт «Эй, бейба!», записаний разом з Іваном Дорном.

Є у DILEMMA і спільні треки з DJ R1CKONE (бітмейкер самих The Black Eyed Peas), Реєм Хортоном (ангельський голос поп-музики 90х!), Олегом Скрипкою і навіть групою Crazy Town.

У послужному списку DILEMMA безліч премій, дюжина кліпів і чотири номерні альбоми.

У березні паті-гурт приголомшив Україну вражаючим новим альбомом, завдяки якому вже у квітні з легкістю виборов перемогу однієї з найграндіозніших музичних премій «Золота Жар-птиця».

- В альбомі #SHALENII 15 потужних треків, які викличуть максимум подиву. Я вважаю цей момент найяскравішим релізом DILEMMA. Так, наші сингли вже зібрали мільйони на Youtube, але кожний трек у альбомі — це новий формат і звучання DILEMMA, - відзначає генеральний продюсер лейблу Kontramarka і менеджер групи Олександр Порядченко.

- Я горджуся цим альбомом, впевнений: він буде найкращим цього року! Кількість праці, сил, емоцій та енергії, вкладених в новий етап нашої творчості та новий альбом #SHALENII мають повне право називатися «ПРОРИВОМ РОКУ»! Якщо хтось ще цього не зрозумів, слухайте наш новий альбом та приєднуйтеся до нашого туру у своєму місті! Буде, що послухати! Буде, чому здивуватися! Буде великий.. – обіцяє лідер гурту Jay Bardachenko.

Для того, щоб на концерт дійсно могли потрапити всі-всі, на концерт у Вінниці квитки коштують мінімально – всього 100 гривень!

Придбати квитки можна на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Будинку офіцерів, театру Садовського, Вінницької Вежі, «Універмагу» і «Магігранду».

Замовлення безкоштовної доставки квитків: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Організатори концерту DILEMMA у Вінниці –  Kontramarka.ua і компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».



Переглядів: 4677
Поширень: 0

Останні новини