Роботодавці міста пропонували роботу демобілізованим учасникам АТО

Особливе шанобливе ставлення у Вінницькому міському центрі зайнятості приділяється демобілізованим учасникам АТО, які звертаються за сприянням у працевлаштуванні. Оперативно надається весь спектр соціальних послуг державної служби зайнятості, здійснюється індивідуальний супровід кар’єрними радниками.

Тож і на цей раз з метою прискореного працевлаштування демобілізованих учасників антитеростичної операції 25 червня 2019 року в Інформаційному центрі Вінницького міського центру зайнятості відбулась зустріч атовців з роботодавцями міста, які мають потребу у працівниках.

В рамках проведення ярмарку вакансій був проведений тренінг для п’ятнадцяти безробітних демобілізованих учасників АТО. Тут вони відновлювали власні ресурси та отримували корисні навики щодо психологічної адаптації до умов мирного життя. Тренінг провела кваліфікований психолог Людмила Євсєєва. 

Галина Скоковська та Олена Лутохіна, керівники Вінницького обласного та міського центрів зайнятості, поспілкувалися з учасниками тренінгу, висловили слова вдячності за відстоювання незалежності України і наголосили на тому, що служба зайнятості має потужні можливості у сприянні працевлаштуванню воїнів АТО, які звертаються за допомогою та підтримкою.

«Дякуємо вам за мужність! Кожного підтримаємо і допоможемо працевлаштуватися: запропонуємо перенавчання, підвищення кваліфікації, відкриття власної справи. Одним словом, на одинці з проблемами не залишимо», - зазначила Галина Скоковська.

Більше 50 демобілізованих атовців взяли участь у співбесіді з роботодавцями, серед них безробітні, які перебувають на обліку у міському центрі зайнятості, а також у Вінницькій, Калинівській і Літинській районних філіях Вінницького обласного центру зайнятості.

Шість представників кадрових служб роботодавців міста пропонували роботу з гідними умовами праці і заробітною платою в межах 10 000 грн. ПРАТ «Вінниччина Авто» пропонували вакансії слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів, майстра з діагностики, касира, майстра цеху;  ТОВ ТД «Корсика» запрошували вантажника, водія навантажувача; ТОВ «МУР» - комірника; ПП «Леніонер» - техніка з сигналізації, охоронника; ПП «Продуктовий дім» - представника торговельного, експедитора; ПРАТ «Вінницький олійножировий комбінат» - охоронника.

Атмосфера зустрічі сприяла конструктивному спілкуванню, кожен присутній роботодавець провів співбесіди з претендентами на працевлаштування, а шукачі роботи - демобілізовані воїни АТО, зацікавлені пропозиціями працевлаштування мали змогу, під час особистого спілкування з представниками кадрових служб роботодавців, отримати вичерпну інформацію щодо актуальних пропозицій роботи, ділилися власними роздумами про перспективи працевлаштування, спілкувалися з фахівцями – рекрутерами служби зайнятості, залишали резюме роботодавцям та домовлялися про подальший візит на підприємство.

Представники ПРАТ «Вінницький олійножировий комбінат», за результатами попередньої співбесіди з присутніми шукачами роботи, відразу визначилися з п’ятьма кандидатами на працевлаштування.



Переглядів: 3069
Поширень: 0

Останні новини