На Вінниччині допомоги потребує жінка, яка у 24 роки стала мамою 7 діток

«Це не сюжет фільму, це не десь далеко, це поруч із нами, - про це написала на свій сторінці у Фейсбук вінничанка Мирослава Слободянюк, - Пишу пост прохання і допомоги одній дівчині із села, яка за жахливим збігом обставин, у свої 24 стала багатодітною мамою. І я зараз не говорю за жінок, які народжують заради допомоги, а дійсно моторошна історія життя».

Сталась ця життєва історія в Шаргородському районі. Мама Катерини зловживала алкоголем, а дівчинку виховувала бабуся.

«Дівчина розповідала, як в дитинстві біля мами їй було важко, як будучи зовсім маленькою вона знайшла тіло бездиханної молодшої сестри і як переїхала жити до 90 літньої прабабусі. Коли їй було 15 років, вона кожного ранку прокидалась і підходила до сплячої старенької, аби послухати дихає вона, чи ні. І тому обрала — швидко вийти заміж, аби їй не довелось жити з мамою. В 16 років в неї було вже маля, але з чоловіком відносини не склались. Вона знову вийшла заміж за дуже хорошого та роботящого хлопця, з яким в них народилось ще 2 діток. З чоловіком мають величезне господарство, самі оброблять навіть кусочок поля», - пише в публікації Мирослава.

Як виявилось, у Катерининої мами було ще 4-ро дітей віком від 8 до 13 років. Найменший хлопчик – з інвалідністю. А нещодавно їхня мати померла. Рідних братів та сестер старша донька забрала до себе, попри те, що вже має трійко своїх малят.

«Всі малюки, які не знали ані материнської уваги, ані любові, прийшли до своєї сестри, плачучи, щоб вона їх нікому не віддавала. І Катя не змогла їх відпустити. Але, поки йдеться судова тяганина із документами, Катя їм - ніхто, і допомогу ніяку на них не отримує. З острахом чекає 1-го вересня, адже доведеться збирати у школу аж 7 школяриків», - каже Мирослава.

Тож, благодійниця закликає всіх небайдужих долучитись до підтримки молодої багатодітної родини. Наразі триває збір необхідних речей. Для тих, хто планує зробити дітям подарунок – вік та розмірна сітка:

Альбіна, 13 років, 148 ріст, 36-37 розмір ноги; Андрій, 11 років, 142 ріст, 38 розмір ноги; Богдан, 10 років, 124 ріст, 32 розмір ноги; Назар, 8 років, 128 ріст, 31 розмір ноги; Яна, 10 років, 134 ріст, 32 розмір ноги; Ваня, 8 років, 130 ріст, 31 розмір ноги; Анна, 6 років, 120 ріст, 29 розмір ноги.


Переглядів: 5502
Поширень: 14

Останні новини