Біля школи №22 будуть спортивний майданчик для гри у міні-футбол, баскетбол, волейбол, та теніс

Триває будівництво майданчика для ігрових видів спорту по вулиці Данила Нечая, 21. Це місце для активного проведення дозвілля створюють на території школи №22. Тут можна буде грати у такі види спорту, як баскетбол, волейбол, міні-футбол та теніс.

Зараз на цьому майданчику роботи тривають : влаштовано основу під поліуретанове покриття, монтується огородження, влаштовано зовнішнє освітлення, виконуються роботи з благоустрою.

В цьому році роботи по створенню майданчиків проводжуються й біля інших шкіл. Так, нещодавно завершилось будівництво дитячого майданчика біля школи №8 по вул. Винниченка. Тут встановлені сучасні ігрові елементи, влаштована система відеонагляду та нове освітлення. Також діти вже проводять свій вільний час на новому дитячому майданчику на території 9-ої школи.

Також, нещодавно завершились роботи по створенню нового багатофункціонального спортивного майданчика по вулиці Зодчих,40. До речі, тут в минулому році почали робити спортивний майданчик, на якому вже місцеві жителі займаються на сучасних тренажерах. Також тут є окремі елементи для дітей з інвалідністю. 



Вулиці: НЕЧАЯ Д.

Переглядів: 5011
Поширень: 1

Останні новини