Потрійне ДТП під Немировом: постраждало 9 людей

8 липня у Немирівському районі зіткнулись три автівки, у результаті чого травмувались дев’ятеро людей. Після надання медичної допомоги двох потерпілих лікарі відпустили додому.

Аварія сталась близько 18.30 в с Гриненки.

24-річний водій автомобіля Nissan Almera, громадянин Ізраїлю, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив бокове зіткнення з ВАЗ 2106, за кермом якого перебував 44-річний житель с. Гриненки Немирівського району. У результаті удару автомобіль ВАЗ розвернуло і викинуло на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з автомобілем сімейної медицини Gelly.

У аварії постраждали водій ВАЗу, Gelly та семеро їхніх пасажирів. Усі вони з травмами різного ступеню важкості доставлені до немирівської та тульчинської лікарень. Після надання медичної допомоги двох потерпілих відпустили додому.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

У водіїв відібрані зразки крові для визначення стану сп'яніння.   

Автомобілі поміщені на арештмайданчик.

Проведені першочергові слідчі дії, триває слідство.



Переглядів: 6594
Поширень: 9

Останні новини