Для багатодітних родин у Парку дружби народів проведуть спортивні змагання «Активне дозвілля»

6 липня у Парку Дружби народів (біля Вишенського озера) відбудуться спортивні змагання «Активне дозвілля». Вони пройдуть у рамках заходів для багатодітних родин міста з нагоди відзначення Дня родини. Для участі у них бажаючим потрібно зареєструватись до 27 червня, подавши до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради анкету. Для реєстрації у заході потрібно звертатись за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, каб. 101, або за тел. 50-86-89 (Голубенко Вікторія).

З нагоди відзначення Дня родини у 2018 році департамент соціальної політики проводить спортивні змагання за участю багатодітних родин міста Вінниці, що об’єднуються під спільною назвою «Активне дозвілля». Активний відпочинок є запорукою здоров’я, допомагає загартувати силу волі, підвищити самооцінку і опірність стресам, дозволяє стати мотивованим і працездатним, повернути внутрішню рівновагу.

Основними завданнями заходу для багатодітних родин м. Вінниці є поширення позитивного досвіду проведення спільного сімейного дозвілля, а також підтримка і розвиток інституту сім’ї. Головною метою заходу є розвиток сімейних відносин, фізичної активності, а також пропаганда сімейних цінностей, укріплення інституту сім’ї через призму спортивних змагань. Організаторами заходу є департамент соціальної політики Вінницької міської ради.

У спортивних змаганнях беруть участь діти з багатодітних родин віком з 8 до 14 років, які мешкають у м. Вінниці та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків м. Вінниці.



Переглядів: 1987
Поширень: 0

Останні новини