У Вінниці презентують напрацювання проекту «Майстерня міських проривів»

Павло Шеремета завітає до Вінниці на публічне закриття «Майстерні міських проривів». 1 серпня о 10:00 у приміщенні NGO-хабу відбудеться публічна презентація результатів втілення проектів програми управлінського розвитку під назвою «Майстерня міських проривів». 

Обговорення проектів відбудеться за участі екс-міністра та співзасновника Майстерні стратегій Proryv.in.ua Павла Шеремети, заступника міського голови Владислава Скальського, директора департаменту економіки та інвестицій Віталія Погосяна та проектних команд. 

Під час закриття навчальної програми “Майстерня міських проривів” представники усіх команд розкажуть про стан реалізації проектів за результатом року після завершення навчальної сесії. 

Серед проектів, які було розроблено: створення Центру підтримки інституцій громадянського суспільства “Місто зі змістом”; “City4Business”: комунікаційний майданчик бізнесу та влади і розвиток велосипедного руху у Вінниці, “Чиста вода – здорове життя”: впорядкування вивезення господарсько-побутових стоків з приватного сектору; освітня програма “FlyUp“: злітна смуга для самореалізації молоді у Вінниці; “Платформа он-лайн бронювання спортивних майданчиків у Вінниці”; “Два дні у Вінниці“: активація туристичної привабливості міста; концепція “Вінницького муніципального центру інновацій“.

Завершенням презентації стане урочисте вручення сертифікатів представникам команд, яким вдалось успішно реалізувати розробленні під час навчання проекти.

Програма ставила за мету розробити та впровадити плани інтегрованого розвитку Вінниці з урахуванням потреб усіх провідних сфер міського життя. Основне завдання проекту – зробити міста комфортними для проживання, економічно сильними та інвестиційно привабливими.

Навчальний курс відбувся в рамках проекту «Інтегрований розвиток міста Вінниця», за підтримки німецької урядової компанії GIZ. 

Нагадаємо, відкриття навчального курсу “Майстерня міських проривів” відбулось за участі міського голови Сергія Моргунова, у ньому взяли участь понад півсотні працівників органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств, викладачів вузів, депутатів міської ради та громадських активістів.  




Переглядів: 2425
Поширень: 0

Останні новини