За півроку до місцевих бюджетів Вінниччини надійшло майже 587,5 млн грн єдиного податку

За перше півріччя звітного року місцеві громади Вінниччини отримали у своє розпорядження 587 мільйонів 471,5 тисячу гривень єдиного податку. За словами начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського – це на 40 мільйонів 43,2 тисячі гривень або на 7,3 відсотка більше від прогнозованого.

Разом із тим, перерахована цьогоріч сума єдиного податку, перевищує надходження січня-червня 2018 року, на 88 мільйонів 753,0 тисячі гривень або на 17,8 відсотків.

Із загальної суми сплаченого внесок громадян-підприємців перевищив 69 відсотків і наблизився до 407,2 млн грн. Інші юридичні особи-спрощенці сплатили понад 180,3 млн грн. 

Позитивна динаміка зі сплати єдиного податку спостерігається за усіма категоріями платників, що обрали спрощену систему оподаткування. На цьому наголошує Руслан Осмоловський та зауважує, що цей податок у повному обсязі спрямовується суб’єктами господарської діяльності безпосередньо до місцевих бюджетів. Отож, перераховуючи єдиний податок, платники Вінниччини спрямовують кошти безпосередньо на розвиток та благоустрій своїх громад.



Переглядів: 1675
Поширень: 0

Останні новини