З 1 серпня тепло та гарячу воду на Вишеньці постачатиме «Вінницяміськтеплоенерго». Необхідно заключити договори

КП ВМР «Вінницямісьтеплоенерго» повідомляє: з 1 серпня 2018 року підприємство визначено виконавцем послуг з централізованого опалення та послуг з централізованого постачання гарячої води для усіх категорій споживачів по вулицях  А. Первозванного, М.Ващука, М.Стельмаха, В.Порика, Воїнів Інтернаціоналістів, Келецька і проспекту Юності.  

Відповідне рішення було прийняте виконкомом Вінницької міської ради від 26.07.2018 року. Нарахування за послуги будуть здійснюватись  по тарифу,  який затверджений 28.12.2017 р. Так, за послугу з гарячого водопостачання за умови підключення рушникосушильників до систем гарячого водопостачання  споживачі  сплачуватимуть  76,61 грн/м3 (з ПДВ). За умови відсутності рушникосушильників – 70,90  грн/м3 (з ПДВ).

Щодо тарифу на послугу з централізованого опалення: на підприємстві діє двоставковий тариф. Двоставковий тариф на послугу з централізованого опалення складається з двох частин: "умовно-постійні" (абонентська плата) та "умовно-змінні витрати" (плата за фактично спожиту теплову енергію). Мешканці сплачують абонплату протягом усього року. Вона складає 2,08 грн за 1 м² опалювальної площі за місяць. "Умовно-змінні витрати" споживачі сплачуватимуть лише протягом опалювального сезону: 28,80 грн за 1 м²  опалювальної площі - якщо не встановлений прилад обліку теплової енергії. Для споживачів, в будинках яких встановлений прилад обліку теплової енергії, плата за фактично спожиту теплову енергії визначається згідно з показниками лічильника,  виходячи із вартості 1 Гкал, яка становить 1123,69 грн.

Схема нарахувань тарифу наступна:

травень, червень, липень, серпень, вересень — нараховується лише абонентна плата; жовтень (з початку опалювального сезону), листопад, грудень, січень, лютий, березень, квітень (до закінчення опалювального сезону) — нараховується  абонентна плата і плата за фактично спожиту теплову енергію.

Тож споживачі, що проживають за вище вказаними вулицями, з 1 жовтня 2018 року сплачуватимуть за послугу саме за такою схемою.

Також звертаємо увагу, що на сайті підприємства  та в друкованому виданні «Вінницька газета» буде запропоновано  (ПУБЛІЧНУ ОФЕРТУ) для ознайомлення та укладання договору:  

для квартир, які під’єднані  до ЦО  - «Про надання послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води» на умовах приєднання; для квартир, які  від’єднані від ЦО «Про надання населенню послуг з централізованого опалення місць загального користування та відшкодування утрат теплової енергії розподільчими трубопроводами системами опалення будинку».



Переглядів: 4245
Поширень: 0

Останні новини