BEST Vinnytsia проводить літній освітній курс для студентів з Європи

16-24 серпня у Вінницькому молодіжному центрі “Квадрат” відбудеться літній освітній курс від BEST Vinnytsia, метою якого є розвиток навичок студентів в аспектах менеджменту та HR.

BEST є міжнародною студентською організацією, яка об'єднує 34 країни. Основна діяльність - надання якісної додаткової освіти, створення платформи для спілкування студентів, компаній та університетів, а також спрощення комунікації між студентами різних країн Європи.

BEST проводить курси щороку в 96 університетах Європи. У такий спосіб відбувається культурний обмін між студентами, які мають змогу отримати додаткову освіту, підвищити рівень володіння іноземними мовами. Курси дозволяють студентам подорожувати європейськими країнами та отримувати додаткову неформальну освіту. Вони тривають від 7 до 10 днів й об’єднують близько 20 учасників. Щоб потрапити на будь-який курс BESTу, не обов’язково бути членом організації, достатньо навчатись у тому університеті, де існує осередок. Навчання проводиться викладачами європейських університетів та представниками компаній у формі лекцій, практичних занять, командних проектів тощо.

У середньому в курсі беруть участь студенти з 10 різних країн. У Вінниці тематичний освітній курс вперше відбувся восени 2012 року. З того часу вінницькі бестівці проводять його щороку, переважно влітку.


Теги: студенти

Переглядів: 2444
Поширень: 0

Останні новини