У Гайсинському районі урочисто відкрили четверту місцеву пожежну команду вогнеборців-добровольців

В с. Зятківці Гайсинського району 19 серпня урочисто відкрили місцеву пожежну команду. Це вже четверта команда вогнеборців на території  району.

На урочисте відкриття пожежної команди завітали почесні гості: заступник голови Гайсинської райдержадміністрації Сергій Несвятий, голова районної ради Григорій Боровий, начальник Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Руслан Шевчук, помічник начальника Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Юлія Каменюк, начальник Гайсинського районного сектору ГУ державної служби з надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області Володимир Мороз.

Звертаючись до присутніх вогнеборців-добровольців та жителів села, обласне та районне керівництво привітало зятківчан із відкриттям пожежної команди, адже гарантування безпеки громадян є одним із найважливіших завдань держави і органів влади, а створення місцевого підрозділу Служби порятунку, безпосередньо в територіальній громаді, безумовно вплине на захищеність її жителів.

З вітальними словами виступив Зятковецький сільський голова Микола Керанчук,  який також вручив почесним гостям подяки за сприяння в організації місцевої пожежної команди Зятковецької сільської ради та з нагоди 28-ї річниці незалежності України.

У новоствореній команді вогнеборців-добровольців нестимуть службу четверо місцевих жителів: Михайло Мамай, Олександр Гринюк, Володимир Лебідь та Олексій Козачук. Сільські вогнеборці, забезпечені необхідною пожежною технікою та обладнанням, вже заступили на чергування.

Створення місцевої пожежної команди значно покращить оперативність реагування на пожежі та інші можливі надзвичайні ситуації на території Зятківецької сільської ради. Адже у зону відповідальності МПК входить три населених пункти, у яких проживає близько 2 тисяч мешканців.



Переглядів: 3506
Поширень: 0

Останні новини