У Вінниці втретє відбудеться фестиваль «Розвивайлик Фест»

Сьогодні, 27 серпня, у приміщенні  Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА відбулась пресконференція щодо проведення чергового фестивалю позашкілля, дитячого оздоровлення, розваг, моди та краси «Розвивайлик Фест». Захід проходитиме 31 серпня та 1вересня у м.Вінниці.

Про особливості проведення дитячого фестивалю розповіла організатор заходу Ольга Сольвар, зазначивши: «Такий захід у нашому місті проходить вже третій рік поспіль. Проведення фестивалю приурочене до Дня знань, тож ми із радістю запрошуємо вінничан та гостей міста на дитяче свято».

Під час зустрічі директор Департаменту культури ВМР Максим Філанчук підкреслив, що проведення такого заходу буде корисним як для дітей, так і для батьків: «Такі заходи є вже традиційними у нашому місті. На сьогодні Вінницька міська рада та її виконавчий комітет всебічно підтримує всі організаційні та технічні питання щодо проведення саме такого заходу. Вінницька малеча матиме змогу розважитися 1 вересня, адже такий досить цікавий захід принесе радість і задоволення дітям, які вперше розпочнуть навчання у школі. Крім цього, проведення фестивалю допоможе батькам знайти напрямок розвитку для дитини».

Організатори «Розвивайлик Фесту» Ольга Сольвар та Анна Станіславенко звернулися зі словами вдячності до партнерів заходу.

У пресконференції також взяли участь: головний спеціаліст комітету з фізичної культури та спорту міста Людмила Ільченко, засновник агенції нерухомості «Благоустрій» Микола Міщенко, керівник вокальної студії Наталія Лорес, засновниця мереж туристичних агентств «Verona-tour» Тетяна Кіяшко, менеджер медичного центру «Статус» Лілія Савчук, керівник танцювальної студії «Alemana» Аліна Сойфер.

Фестиваль позашкілля, дитячого оздоровлення, розваг, моди та краси проходитиме 31 серпня – 1 вересня у ТРЦ «Мегамолл» на арені ролердрому (1 поверх).

За словами організаторів, у рамках фестивалю діятимуть провідні центри позашкільного розвитку: центри логіки дитини, іноземних мов, танцювальні студії, спортивні секції, вокальні гуртки тощо. Крім цього, передбачено роботу модельних агенцій, залучення дітей до майстер-класів, показових виступів. Для школярів працюватиме містечко роботів, а також проходитимуть розваги від аніматорів, бульбашкове шоу, паперове паті, аквагрим та модні покази.

Під час фестивалю діятиме «зона здоров'я», де для дітей передбачено проведення безкоштовної діагностики, зокрема, УЗД щитовидної залози. Крім цього, юні вінничани зможуть отримати консультацію стоматолога, перевірити зір. Між іншим, батьки школярів зможуть дізнатись більше про здоров'я дитини, отримавши поради дитячого хірурга-ортопеда та дитячого психолога.

Кожен відвідувач заходу зможе взяти участь у розіграші путівки до Європи, а також подарунків від учасників «Розвивайлик Фесту»

Вхід на дитячий фестиваль вільний.



Переглядів: 3052
Поширень: 1

Останні новини