У Вінниці поліція затримала закладника наркотиків

27 серпня у Вінниці неподалік лікарні по вулиці Київській працівники патрульної поліції затримали чоловіка, який шляхом «закладок» розповсюджував наркотики. Під час огляду у правопорушника, крім згортків з амфетаміном та метадоном, поліцейські вилучили пістолет з набоями.

Під час несення служби біля міської лікарні по вулиці Київській екіпаж патрульної поліції помітив підозрілого чоловіка. Під час проведення поверхневого огляду у затриманого патрульні виявили 20 пакунків з наркотичною речовиною, схожою на метадон та амфетамін. Крім цього, у затриманого вилучили травматичну зброю, набої до неї, порох та пристрій для спорядження патронів. Затриманого патрульні передали слідчо-оперативній групі Київського відділення поліції.  

Як розповів т.в.о начальника Київського відділення поліції Андрій Денисюк, затриманим виявився 35-річний вінничанин. Чоловік пройшов медичне освідування. Виявилось, що він знаходився під дією наркотиків.

За словами затриманого, наркотичні засоби йому передала невідома особа з метою їх розповсюдження по місту шляхом закладок. За таку «роботу» він мав отримати 1 000 гривень.  

Вилучені наркотичні речовини, зброя та набої направлені на експертизу.

В діях правопорушника вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Такі злочини караються позбавленням волі на строк до 7 років. 



Переглядів: 2558
Поширень: 0

Останні новини