Чи вимагають кредитні компанії довідку про доходи?

Сьогодні кредитні послуги досить доступні та вигідні. На фінансовому ринку України спостерігається жорстка конкуренція, тож кожен учасник намагається завоювати свою долю, пропонуючи привабливі умови позик для споживачів.

Гучні рекламні слогани про можливість взяти в борг без довідок про доходи регулярно лунають на радіо і телебаченні, красуються на білбордах та вітринах організацій. Проте варто враховувати той факт, що фінустанови не займаються благодійністю, а оцінюють можливі ризики угод. Вони завжди заздалегідь аналізують платоспроможність потенційного клієнта.

Чи насправді всі кредитори вимагають довідку про доходи, і де можна взяти в борг без зайвої бюрократії?

Які компанії надають позики без довідок?

Чимало українців не мають офіційного місця працевлаштування або перебиваються тимчасовими заробітками, тому не можуть надати документи про свій фінансовий стан. До того ж, збір відповідних документів вимагає чимало часу. А коли матеріальні труднощі не терплять зволікань, доводиться шукати альтернативні варіанти зі швидким та якісним результатом. Тому кредити, які можна взяти без підтвердження доходів, досить популярні. Їх надають ломбарди, мікрофінансові організації та навіть деякі банки..

Однак умови отримання коштів суттєво відрізняються у кожній фінустанові. Ломбарди вимагають обов’язкову наявність застави, предмети якої найчастіше оцінюються нижче ринкової вартості. Через це отримати необхідну суму грошей виходить не завжди. Банки можуть видати кредит без довідок про доходи, але теж в невеликому розмірі. Позики на 100-200 тис. грн. тут доступні лише за наявності підтвердження стабільного прибутку або застави.

На сьогоднішній день найбільш вигідно можна взяти в борг у мікрофінансових організаціях. МФО співпрацюють з безробітними, особами без офіційного місця працевлаштування, пенсіонерами, студентами, жінками в декреті та навіть зі споживачами, які мають негативну кредитну історію. Такі організації переважно надають послуги в онлайн-режимі та переводять кошти на банківську карту позичальника. Для оформлення запиту достатньо вказати лише дані паспорта та ІПН. Сама процедура найчастіше займає не більше ніж півгодини.

Хто може взяти гроші в борг без довідки про доходи?

Жоден кредитор не має права надавати позики неповнолітнім особам. Тому важливим фактором є відповідність віковим вимогам. Як правило, це діапазон від 18 до 70 років.

Для отримання кредиту без довідки про доходи в будь-якому випадку вимагається:

наявність паспорту та ІПН;  надання достовірної персональної інформації; відсутність тотальних прострочень по кредитах; наявність постійного джерела доходу.

Останній пункт аналізується особливо ретельно. Навіть якщо людина працює неофіційно або тимчасово, вона має надати контактні дані керівництва або колег, які можуть підтвердити факт регулярного отримання прибутку.

За такою схемою визначення надійності клієнта працюють всі кредитні компанії.

Де можна скористатись найвигіднішими умовами кредитування?

Отримати позику без зайвої бюрократичної тяганини та умовностей можливо в одній з провідних МФО України — Miloan. Ця організація створила максимально зручні та сприятливі умови видачі, обслуговування та погашення кредитів.

Скористатись послугами онлайн-сервісу може практично будь-який повнолітній громадянин України. Компанія високо зарекомендувала себе не тільки серед українських, але й польських споживачів.

Щоб отримати тут швидкий кредит онлайн на карту, потрібно лише зареєструватись на офіційному сайті сервісу, вказати мінімум персональних даних в анкеті та пройти процедуру верифікації банківської картки. На відміну від більшості конкурентів, Miloan надає в борг одразу до 12000 грн. під 0% при першому зверненні на термін до 30 днів. А при повторних — клієнтам доступні кошти у розмірі до 15000 грн. під мінімальні відсотки. Завдяки постійно діючим спеціальним пропозиціям та акціям користувачі послуг МФО мають можливість полегшити умови кредитування. Зокрема, така нагода є у діючих позичальників, які отримують розсилку промокодів Miloan. Ці унікальні наборі символів дозволяють знизити розмір відсоткової ставки, збільшити ліміт і термін кредиту.

Онлайн-сервіс використовує в роботі сучасні скорингові програми, що аналізують інформацію про клієнтів. Якщо при заповненні заявки користувач вказав достовірні особисті дані, джерело та розмір постійного доходу, то зі 100% ймовірністю може розраховувати на отримання позики без довідки про доходи. МФО обслуговує осіб навіть за наявності негативної характеристики в УБКІ, а також прострочень по зобов’язанням в інших фінустановах більше ніж на 120 діб. Крім того, такі споживачі мають можливість підвищити свій кредитний рейтинг, вчасно сплачуючи позики в Miloan.

Якщо з якихось причин позичальник неспроможний здійснити оплату в обумовлений термін, він може скористатися послугою пролонгації до 15 діб. В цей період необхідно погашати лише відсотки, передбачені основним договором, а штрафи та пені не будуть нараховуватися.

Наразі взяти кредит без довідки про доходи цілком реально, зручно та навіть вигідно. Miloan — це надійний фінансовий партнер, європейська якість обслуговування та завжди найкращі умови позик!


Переглядів: 3358
Поширень: 0

Останні новини