Як знайти якісний дешевий хостинг?

У сучасному світі вже ні для кого не секрет, що якість та ефективність роботи всіх сайтів у всесвітній мережі, незалежно від їх тематики і роду діяльності, залежить від правильного вибору хостинг-провайдера. Саме правильність цього вибору може вплинути на прибутковість Ваших інтернет-магазинів, відвідуваність Ваших ресурсів потенційними клієнтами і навіть індексацію Вашого сайту в пошукових системах. Якщо Вас дійсно турбує «здоров'я» сайту і показники, перераховані вище, до даного питання необхідно підходити максимально серйозно і користуватись послугами тільки тих компаній, які мають відповідний статус та довід роботи на ринку хостингу.

Саме такими професіоналами є хостинговий-провайдер HyperHost, яка вже 10 років надає свої послуги на ринку хостингу і має непохитну репутацію за версією багатьох незалежних ресурсів, які проводять відповідну рейтингову оцінку на даному ринку. За цей час компанія встигла себе зарекомендувати тільки з позитивного боку, а велика кількість клієнтів на власному досвіді змогли переконатися у всіх перевагах і вигодах співпраці з HyperHost.

Швидкодія, простота і доступність

Ще не так давно, процес вибору і подальшого замовлення послуг хостингу поставала перед клієнту досить тривалим і складним процесом. Крім цього, рівень цін на послуги хостингу також значно відрізнявся від поточного: ринок був недостатньо розвинений, тому компанії свідомо завищували ціни навіть на мінімальні тарифи хостингу. Це призводило до того, що розміщення особистого ресурсу в інтернеті було доступно далеко не кожному. Але уже на даний момент, ситуація змінилася на краще. До того ж, згадана раніше компанія розробила цілу лінійку тарифних планів недорогого, але надійного хостингу. Тому зараз скористатися послугами хостингу і розмістити власний сайт в інтернеті може кожен, а техпідтримка, яка працює 24/7, завжди готова в цьому допомогти!

Переваги, які неможливо поставити під сумнів

Дана компанія має цілий ряд переваг, які неможливо заперечувати:

• абсолютно безкоштовне перенесення сайтів зі старого хостингу;

• високий uptime серверів компанії, який складає цілих 99.97%;

• використання в процесі роботи тільки перевіреного і надійного устаткування;

• технічна грамотність і тактовність онлайн-консультантів та технічної служби;

Маєте ще якісь сумніви? Тоді тільки для вінничан компанія надає спеціальний промо-код. Вказуй при замовленні віртуального хостингу та VPS/VDS промо-код myvin та отримуй гарантовану знижку у 20%. Переходь у ГіперХост та переконайся у всіх перевагах особисто!


Переглядів: 2219
Поширень: 0

Останні новини