Двоє вінницьких вчителів ввійшли до ТОП-10 премії Global Teacher Prize Ukraine

До десятки фіналістів  престижного освітянського конкурсу Global Teacher Prize Ukraine увійшло двоє педагогів вінницьких шкіл.  Це Сергій Петрович  та Олег Слушний. Обоє викладають інформатику.

Перший – учитель технології та інформатики загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів № 16 м.Вінниці (також працює у Вінницькому коледжі НУХТ). В анкеті-презентації вінничанина йдеться, що він протягом 10 років був людиною з порушеннями слуху, але він не зневірився і продовжував працювати вчителем. У цей період написав і захистив дисертацію та виграв багато грантів для коледжу. З колегою він придумав й реалізував «СМАРТ-кабінет фізики» у коледжі. Ідея полягає в тому, щоб вмонтувати різні датчики в стіни кабінету, а їхні показники студенти можуть використовувати під час виконання лабораторних робіт із фізики.

Олег Слушний  працює в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 20 м. Вінниці. Викладач є керівником Школи комп’ютерної грамотності вчителів, проводить майстер-класи та тренінгові заняття для вчителів із тем «Змішане навчання», «Освітня мнемотехніка», «Сучасні тенденції в роботі класного керівника\вихователя», «Освітні технології в арсеналі сучасного вчителя» «Комп’ютерно орієнтоване середовище навчання». Він став тренером центру «СУТО» — Сертифіковані українські технології освіти. Бере участь у Міжнародному фестивалі освітніх технологій «ПЕРСПЕКТИВА» та Міжнародному пілотному проєкті «Освіта ХХІ сторіччя: зміни в контексті розвитку інформаційного суспільства».

Зазначимо, Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, місія якої — підкреслити важливість педагогів в Україні. Премію заснувала ГС «Освіторія» в 2017 році.

Цьогоріч переможець отримає 250 000 гривен, поїздку в Дубай на Global Education & Skills Forum в березні 2020 року, і цінні призи. Переможців національної премії оголосять 5 жовтня.



Переглядів: 2969
Поширень: 4

Останні новини