Вінничанин хотів застрелити сусідку

5 вересня за підозрою у замаху на вбивство 73-річної жінки працівники Лівобережного відділення поліції затримали 69-річного жителя обласного центру. Чоловік під час побутового конфлікту  здійснив постріл з пістолета в бік сусідки, внаслідок  чого вона отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні. Поліцією розпочато досудове розслідування.  

5 вересня близько 9.30 години на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що  в м. Вінниці по вулиці Северина Наливайка місцевий житель пострілом зі зброї травмував сусідку. 

 За попередньою інформацією, 69-річний вінничанин неодноразово вчиняв сварки з сусідами на побутовому ґрунті.  Під час чергового конфлікту між ним та однією з сусідок, остання почала кликати людей  на допомогу. Почувши крик, на місце конфлікту прийшла ще одна 73-річна сусідка та пригрозила, що викличе поліцію. У відповідь на це чоловік  дістав пістолет та вистрілив у неї.

Потерпілу з попереднім діагнозом: закрита черепно-мозкова травма доставлено до міської клінічної лікарні.

З місця події поліцейські вилучили револьвер типу «Флобер», набої та гільзи, які будуть направлені на експертизу.

Походження зброї та мета її зберігання будуть встановлені в ході досудового розслідування.

Наразі правопорушник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За цим фактом слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження  за ч. 2. ст. 15,  п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). За таке правопорушення передбачено покарання до 15 років позбавлення волі. Проводиться розслідування.



Переглядів: 2337
Поширень: 0

Останні новини