Виставка «ОСВІТА ЗА КОРДОНОМ» у Вінниці: чому варто відвідати та про що дізнаєтеся

29 вересня в готелі «Франція» відбудеться виставка «Освіта за кордоном». Представники іноземних вишів відвідають Вінницю задля участі в цій події. Організатор події – ТОВ «Центр Міжнародних Програм»/Center for International Programs вже 18 років поспіль допомагає студентам втілити свої мрії в реальність та отримати освіту за кордоном. За свій час роботи компанія зібрала власну колекцію історій українських студентів, які завдяки якісній освіті досягли успіху за кордоном та в Україні. Тому перш за все, виставку необхідно відвідати тим учням, студентам, батькам, які ставлять перед собою високі цілі та розуміють, що якісна освіта – це шлях до яскравого та забезпеченого майбутнього.

За офіційними даними кількість українських студентів, які виїжджають за кордон навчатися, збільшується щорічно на 20% і причин на те є багато. Молодь обирає закордонні навчальні заклади через більш практичне спрямування іноземної освіти, дипломи, що котируються у світі вище за українські, можливість отримання міжнародного досвіду, кращі перспективи по завершенню навчання щодо працевлаштування в Україні чи за кордоном тощо.

Про освіту за кордоном та виставку, яка відбудеться у Вінниці 29 вересня, розповідає Юлія Березюк, керівник Вінницького регіонального представництва ТОВ «Центр міжнародних програм»:

Ми живемо в сучасному світі, де все швидко змінюється та динамічно розвивається. Інформація сьогодні є найважливішим та найдорожчим ресурсом. Найуспішніші бізнесмени світу одностайно погоджуються з тим, що найкращою є інвестиція у власну освіту. І саме тому до вибору майбутньої професії, закладу для навчання та країни потрібно ставитися дуже відповідально.

Багато людей вважає, що освіта за кордоном є чимось нереальним та недосяжним по різним причинам: висока вартість навчання, складні умови вступу чи інше. Проте насправді це не є так. В кожній країні є свої можливості для навчання і кожен може обрати те, що йому до душі. Для когось ідеальним варіантом буде безкоштовна освіта в Чехії чи Словаччині, інші оберуть Австрію чи Німеччину, а хтось вирішить інвестувати кошти в освіту в Канаді чи Британії і разом з дипломом світового рівня отримати можливість будувати своє майбутнє життя та кар’єру в цих країнах. Важливо розуміти, що фінансова спроможність батьків не є єдиним фактором, яким варто керуватися при виборі країни. Окрім цього важливо розуміти, якими є умови навчання, отримання візи, проживання та працевлаштування в тій чи іншій країні, а також перспективи після завершення. На нашій виставці відвідувачі матимуть змогу отримати інформацію стосовно вищої та післядипломної освіти в таких країнах як Канада, США, Британія, Австрія, Німеччина, Франція, Чехія та Словаччина, отримати відповіді на свої запитання та відкрити безліч нових можливостей, про які не здогадувалися раніше.

Вибір навчального закладу є не менш серйозним питанням, адже сам факт місцезнаходження за кордоном не гарантує якісної освіти. Потрібно звернути увагу на рівень акредитації, показники працевлаштування студентів після випуску, можливості практики під час навчання, умови для іноземних студентів та вимоги до вступу. 29 вересня всі бажаючі зможуть зустрітися та особисто поспілкуватися з представниками коледжів та університетів різних країн, дізнатися все, що цікавить та за допомогою експертів з освіти за кордоном підібрати найкращі варіанти для себе.

Далі постає питання підготовки та вступу до вишу: психологічна готовність дитини, рівень володіння іноземною мовою, необхідність проходження додаткового навчання через відмінності освітніх систем між країнами. Завітайте на виставку та отримайте інформацію про курси спеціалізованої підготовки для навчання в різних країнах, групові поїздки, дитячі табори та мовні курси за кордоном. Відкрийте для себе можливості вступу без іспитів, безкоштовно перевірте свій рівень володіння англійською мовою та ще багато цікавого!

Виставка «Освіта за кордоном» проходитиме 29 вересня з 13.00 по 18.00 в конференц-залах готелю «Франція» (м. Вінниця, вул. Соборна, 34). ВХІД ВІЛЬНИЙ! В одному із залів на Вас чекатимуть представники різних країн та навчальних закладів, в іншому проходитимуть семінари за такою тематикою:

13:00–13:30

Безкоштовна освіта в Чехії (Освітній центр підготовки Association).

13:30–14:00

Навчання в Німеччині: програми Берлінської школи бізнесу та інновацій (BSBI).

14:00–14:30

Як вступити в закордонні навчальні заклади без іспитів. Дитячі мовні табори та програми підготовки від ILSC (Канада).

14:30–15:15

Можливості та перспективи навчання в столиці Канади (Algonquin College).

15:15–16:00.

Програми післядипломної професійної підготовки при університеті м. Вінніпег, Канада.

16:00–16:30

Доступна європейська освіта в Словаччині (Університет менеджменту безпеки).

16:30–17:00

Престижна освіта у Великій Британії. Підготовка до вступу з David Game College.

17:00–17:30

Бакалавріат та магістратура для українців у Франції.

Відвідування виставки БЕЗКОШТОВНЕ за умови попередньої реєстрації за посиланням!

https://forms.gle/kA8myQ1Xcb7W4LhV6

Або за телефонами:
☎️ 096 922 7887
☎️ 063 422 7887.

Хто володіє інформацією, той володіє світом! Чекаємо на Вас


Переглядів: 4013
Поширень: 0

Останні новини