Під час Всеукраїнського конгресу сімей Вінницю відвідав Посол Ватикану Апостольський Нунцій Архієпископ Клаудіо Ґуджеротті

Минулих вихідних у Вінниці проходив триденний Всеукраїнський конгрес сімей. Захід об’єднав тисячі людей навколо ідеї зміцнення родинних цінностей. Службу Божу очолив Посол Ватикану - Апостольський Нунцій Архієпископ Клаудіо Ґуджеротті.

Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідоми Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"Сім’я – найважливіше в житті людини. Триденний Всеукраїнський конгрес сімей, який проходить у ці дні на Вінниччині, об’єднав тисячі людей навколо ідеї зміцнення родинних цінностей. Це дуже потрібний та своєчасний посил – для кожної вінницької родини і для нашого народу в цілому. Тому що міцна сім’я - це міцна громада. А тільки міцні громади забезпечують сильну та єдину Україну.

Християни з усієї країни та з-за кордону сьогодні у Вінниці просять Божого благословення у спільній молитві. Службу Божу очолив Посол Ватикану - Апостольський Нунцій Архієпископ Клаудіо Ґуджеротті.

Упевнений, що завдяки духовній єдності, взаємній підтримці та об’єднанню зусиль, в українських сім’ях буде злагода, а у країні – добробут", - написав С.Моргунов.


Теги: релігія

Переглядів: 3653
Поширень: 0

Останні новини