У День міста проїзд в громадському транспорті буде безкоштовним, а Соборна традиційно на час проведення заходів стане пішохідною зоною

У суботу, 14 вересня, вінничани відзначатимуть 656-ту річницю Дня народження Вінниці. У цей день транспорт у місті, як і торік, перевозитиме вінничан безкоштовно і за графіком вихідного дня.  А вулиця Соборна, де розмістяться різні святкові локації, вже традиційно стане пішохідною - з 10:00 до 21:00. 

14 вересня, з 10:00 до 21:00 години, буде тимчасово перекритий рух приватного та громадського транспорту по вулиці Соборній. А саме – на ділянці від перехрестя вулиць Соборна – Театральна  до перехрестя вулиць Соборна – Миколи Оводова. На головній вулиці міста будуть розміщуватись різноманітні локації, як це відбувається завжди у День народження Вінниці. Тому організатори святкових заходів просять вінничан враховувати те, що головна вулиця знову на один день стане пішохідною, і заздалегідь планувати свій час, вирушаючи в поїздки по місту.  

Рух  для приватного автотранспорту  буде організовано в об’їзд  по  вулицях Хмельницьке шосе,   Магістратській  та  по  вулицях Гоголя,  Владислава Городецького,  Князів Коріатовичів.

Тролейбуси маршрутів №4, 5, 10, 11, 12, 14  та автобуси №19,  24,  курсуватимуть через Київський міст.  Автобуси №7,  21,  22 та маршрутні таксі №7А, 21А, 22А  їздитимуть по вул. Князів Коріатовичів. Маршрутні таксі №29А,  32А  рухатимуться по вул. Театральній та Магістратській.

Уже традиційно в День міста проїзд у тролейбусах, трамваях та муніципальних автобусах буде безкоштовним. Громадський транспорт курсуватиме за графіком вихідного дня.



Вулиці: СОБОРНА

Переглядів: 3890
Поширень: 2

Останні новини