На День міста вінничани зможуть проїхатися у спеціальному трамвайчику «City Tour»

14 вересня Вінниця відзначатиме День народженняУ суботу центральна вулиця міста Соборна стане пішохідною. Тут розмістяться цікаві локації, які будуть пов’язані із історією Вінниці. Вони матимуть назви: «Вінниця – місто свідомих!», «Вінниця – місто ідей!», «Вінниця – місто дитячих посмішок!».

Також на Соборній відбудеться фестиваль майстерності та талантів «Маленькі райони великого міста». 

«Якщо взяти локацію «Вінниця – місто свідомих!», то левова частка буде виділена темі екології. Ми в першу чергу будемо спрямовувати свідомість вінничан щодо поведінки з навколишнім середовищем. «Вінниця – місто дитячих посмішок!» - тут буде все спрямоване для дітей та їхніх батьків», - розповідає директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

Ще однією цікавою локацією стане зона «Вінниця – місто ідей», яку презентуватиме департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради. Її учасниками будуть автори успішних ідей у різних сферах, які поділяться історіями своїх стартапів і на власному досвіді покажуть, що Вінниця – ідеальний майданчик для генерації та втілення нових ідей і отримання ефективного результату. 

Локація «Вінниця – місто ідей» діятиме з 14:00 до 18:00 та буде розміщена в центрі міста перед будинком по вул. Соборній 50. Характерною особливістю промо-локації «Вінниця – місто ідей» стане майданчик в екскурсійному трамваї «City Tour». Саме в цьому яскравому вагоні, оформленому з використанням елементів нової бренд-айдентки, вінничани розповідатимуть про ідеї, які їм вдалося реалізувати у Вінниці, через майстер-класи, нетворкінг та промо-продукцію. 

Серед спікерів – власник вінницького ресторану на воді та гондольєр, гастрогідка та реноваторка подільської кухні, ініціатор топового креативного простору міста, та творці медіа-проектів про нерозкручені та маловідомі туристам райони Вінниці. 

Окрім того, локація «Вінниця – місто ідей» також включатиме туристичну зону, де відвідувачі зможуть ознайомитися з екскурсійними послугами міста, придбати оригінальні сувеніри на згадку, взяти участь у майстер-класах, а також зіграти в інтерактивну настільну гру «Вінницький пан». 

Завершенням роботи промо-локації стане запуск о 18:00 екскурсійного трамваю «City Tour». Він познайомить вінничан та гостей міста з найцікавішими туристичними локаціями Вінниці у форматі аудіогіда. Прокататися в новому екскурсійному трамвайчику можна буде абсолютно безкоштовно за попередньою реєстрацією за посиланням або під час роботи промо-локації «Вінниця – місто ідей». Кількість місць обмежена!

Графік роботи промо-локації «Вінниця – місто ідей»

14.30 – 15:00 Ідеї для бізнесу: «Вінницька гондола», «Вінницька реберня» та «Грузинський дворик». 15:00 – 15:10 – нетворкінг з Віталієм Гуменюком 15:15 – 15:30  «Поєднати непоєднуване в подільській кухні». 15:30 – 15:55 - нетворкінг з Оленою Павловою + дегустація  16:00 – 16:15 Медіа-проект сайту VежA «Перші хвилини у Вінниці». 16:15 – 16:40 – нетворкінг з Андрієм Качором та Миколою Геркалюком. 16:45 – 17:00 «Креативний простір Артинов». 17:00 – 17:15 – нетворкінг з Андрієм  Піжевським. 17:20 – 17:35 Цикл сайту інтерв’ю «Артинов.Ліверпуль» «Мій район». 17:35 – 17:50 - нетворкінг з Аліною Присяжнюк. 18:00  Фініш роботи промо-зони. Презентація туру «Сity-tour»


Вулиці: СОБОРНА

Переглядів: 3360
Поширень: 5

Останні новини