У міській раді привітали кращих спортсменів міста з нагоди професійного свята

10 вересня у залі засідань міської ради відбулося нагородження вінницьких спортсменів з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Нагороди, грамоти та премії отримало більше 100 людей. Серед них – спортсмени, тренери, переможці та призери міжнародних та всеукраїнських змагань, шкільні вчителі фізичної культури та інші представники цієї галузі.

Щороку у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Напередодні цього свята вінницьких спортсменів привітали у міській раді.

«В цьому році здобутки вінницьких спортсменів – це більше 900 призових місць на змаганнях різних рівнів. Це приємно, адже ви завжди тримаєте постійну динаміку і нам є дійсно чим пишатись. Крім того дві наші спортивні школи увійшли в ТОП найкращих шкіл країни. А це кропітка щоденна праця і викладацького складу, і колективів, і самих спортсменів. Зі свого боку ми працюємо над покращенням матеріально-технічної та підтримкою спортивних шкіл, виконанням капітальних ремонтів, придбанням обладнання. Буквально на початку року ми придбали мікроавтобус для однієї з спортивних шкіл. Якщо говорити про підтримку фізкультури, то на базі наших шкіл ми продовжуємо облаштовувати мультифункціональні спортивні ядра. В цьому році ми зробили спортивний майданчик на території 22-ї школи, розпочали роботи по облаштуванню багатофункціонального комплексу на базі 20-ї школи. Розпочнемо і на базі 33 школи. Цю нашу практику будемо продовжувати далі», – каже міський голова Сергій Моргунов.

Кращі спортсмени та їхні тренери, які досягли високих спортивних результатів на світовій арені, були нагороджені стипендіями міської ради. Така традиція у місті триває з 2007 року. Сьогодні таку нагороду отримали серед інших й учасники ІІ Європейських ігор у Мінську та їхні тренери.

За підсумками рейтингу фізкультурно-спортивної роботи в загальноосвітніх закладах м. Вінниці за 2018-2019 навчальний рік спортивним інвентарем, грамотами та Кубками нагородили: школи № 18 (1 місце), №27 (2 місце), №26 (3 місце), №6 (4 місце), №32 (5 місце), №34 (6 місце).

А за результатами спартакіади серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня за 2018-2019 навчальний рік нагороди отримали Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж (1 місце), Вінницький технічний коледж і Вінницький медичний коледж ім. Д.К. Заболотного (2 місце), Вінницький коледж Національного університету харчових технологій (3 місце).

Також Подяками Вінницької міської ради та її виконавчого комітету та грошовими преміями нагородили працівників та фахівці галузі фізичної культури і спорту, представників спортивних федерацій, ветеранів спорту. Грамотами Вінницької міської ради та її виконавчого комітету та грошовими преміями нагородили переможців та призерів  міжнародних та всеукраїнських  змагань.




Переглядів: 2935
Поширень: 1

Останні новини