ТОВ ІБК Євротехнології – інвестиційна компанія нового покоління

Будівництво – актуальний напрямок для країни, яка активно розвивається. Зведення будівель з урахуванням нових технологій, застосуванням модернізованої спецтехніки та матеріалів дозволяє виводити даний сегмент на більш високий рівень. Фонд, який існує сьогодні, в більшості своїй вже віджив не один свій термін експлуатації. У зв'язку з цим актуальна робота компаній, які можуть запропонувати ринку сучасні підходи до будівництва та реконструкції.

ТОВ ІБК Євротехнологіїінвестиційна компанія нового покоління, яка займається зведенням житлової та нежитлової нерухомості використовуючи останні технологічні напрацювання та матеріали. Також, в її структуру входять відділи електромонтажу і пуско-налагоджувальних робіт, проектно-кошторисний відділ, сантехнічних робіт і спільних будівельних робіт.

Такий штат фахівців дозволяє виконувати не тільки завдання, що стосуються будівництва, але і супутні, не менш важливі – встановлення систем опалення та вентиляції, монтаж водопровідних систем, покрівельні роботи.

Компанія працює на ринку не перший рік. За цей час наші фахівці реалізували понад 100 об'єктів в різних напрямках:

будівництво торгових центрів реконструкція насосних станцій будівництво залізнично-автомобільного мосту зведення житлових будинків

Ми пишаємося своїми проектами, які мають важливе значення. Серед них:

реконструкція насосних станцій АК «Водоканал», Київ р. зведення залізнично-автомобільного мосту через р. Дніпро в Київ р. будівництво торгового центру «Аракс» будівництво торгового центру «4ROOM»

Також компанія займається будівництвом сучасних енергозберігаючих житлових будинків.
У штаті працює велика команда спеціалістів та різноробочих, які трудяться на совість, щоб в результаті отримати якісний об'єкт у встановлені терміни.

ТОВ ІБК Євротехнології – сучасний підхід до будівництва. Ми володіємо власною спецтехнікою, складськими приміщеннями і виробничою базою, що дозволяє виконувати роботу з використанням матеріалів і потужностей, у яких ми впевнені. Ми ретельно плануємо кожен етап роботи, завдяки чому виконуємо її, дотримуючись стратегії та часових рамок. Співробітники компанії – професіонали своєї справи. Це означає, що над кожним об'єктом трудяться люди, які розбираються в своїй ніші і можуть виконати навіть найскладніші проекти.
Звертайтеся, ми знаємо, як будувати сучасні, надійні і якісні об'єкти!


Переглядів: 2716
Поширень: 0

Останні новини