Зниклу школярку шукали всім містом: дівчинка образилась на бабусю за мобільний та пішла гуляти

Ввечері, 16 вересня, працівники вінницької поліції розшукали 11-річну дівчинку, яка ранком пішла в школу, але ні у навчальному закладі, ні дома, так і не з’явилась. Майже три години бабуся дитини самотужки намагалась її знайти, а близько 18.00 звернулась за допомогою у поліцію.

Близько шостої години вечора до Вишенського відділення поліції звернулась вінничанка з повідомленням про зникнення своєї 11-річної онучки, яка проживає разом з нею. За словами заявниці, ранком між нею та дівчинкою виник конфлікт через мобільний телефон. Дитина образилась, що бабуся забрала телефон та сама пішла на навчання, хоча, зазвичай у школу її водить і забирає бабуся. Коли жінка прийшла забирати дитину, з’ясувалось, що на уроках вона була відсутня. Самостійні пошуки жінки знайти дівчинки виявилися марними, і вона звернулась до поліції.

Як розповіла начальник відділу ювенальної превенції обласної поліції Людмила Кузнєцова, на пошук дитини по тривозі був піднятий  особовий склад Вінницького відділу, Лівобережного, Київського, Вишенського відділень поліції та працівників ювенальної превенції. Для прискорення пошуку неповнолітньої територію міста розбили на квадрати та  відпрацьовували.

Близько 23.00 працівники Київського відділення поліції біля зупинки громадського транспорту неподалік водоканалу знайшли школярку. Дівчинка розповіла, що повела себе так через образу на бабусю, і вже збиралась їхати додому. За словами дівчинки, замість школи вона поїхала до мами, яка проживає на вулиці Київській, але жінки не виявилось вдома. Дитина не знала, що її мама знаходиться у лікарні. Після цього вона гуляла містом, гралась на дитячих майданчиках, а коли стемніло вирішила повернутись додому, але розгубилась.

Дитину поліцейські повернули бабусі. З дівчинкою провели профілактичну бесіду. Поліцейські розповіли, які небезпеки могли чекати на неї у місті.



Переглядів: 5755
Поширень: 17

Останні новини