GoCamp закриває сезон мовних таборів 2019

З 23 вересня по 4 жовтня по всій Україні відбудуться останні у цьому році мовні табори GoCamp, в яких школярів навчають іноземним мовам, критичному мисленню, креативності, лідерству та підприємництву. За чотири роки волонтерами GoCamp стали більш ніж 1000 іноземців із 72 країн світу.  

Протягом літа мовні табори GoCamp надихнули тисячі українських дітей вчити іноземні мови та змінили ставлення сотень іноземців до України. Щороку кількість бажаючих взяти участь у мовних таборах не зменшується: іноземні волонтери хочуть відкрити для себе Україну та замотивувати українських дітей, а школярі хочуть познайомитися з новими культурами та поспілкуватися з носіями мови.

Саме GoCamp робить все це реальністю.

“Я був вражений зацікавленістю дітей, їх питаннями та бажанням дізнаватись нове ”, - говорить волонтер GoCamp зі Сполучених Штатів Рей Рокхіл, згадуючи молодих учасників мовних таборів. Рей зізнається, що волонтерство у GoCamp захоплює і , спробувавши один раз, ти вже не можеш зупинитися. 

Два тижні мовного середовища, постійного натхнення, практичних навичок та нескінченних веселощів. На дітей віком 8-16 років чекає чотири унікальні програми: “Планета тварин”, де наймолодші дізнаються більше про тварин та навколишнє середовище, “Мистецтво та креативність” для тих, хто хоче розвинути критичне мислення, “Інновації та культура підприємництва” - програма, розроблена у співпраці з Київстар, яка навчить дітей основам підприємництва, а для дітей, які живуть у сільській місцевості команда GoGlobal у співпраці з агрохолдингом МХП розробила програму “Школа-серце громади”, яка дає дітям можливість розробляти проекти для покращення свого села. Все це забезпечують українські вчителі, тренери програми та звичайно ментори-волонтери, які не шкодують часу, грошей та сил на дійсно важливу мету.


Теги: табір мова

Переглядів: 2461
Поширень: 1

Останні новини