Вінничани стали призерами чемпіонату Європи з кіокушинкай карате

Чемпіонат Європи з кіокушинкай карате, який проходив в Празі (Чехія), зібрав найкращих спортсменів із 25-и країн. До складу збірної України від Вінниці увійшли троє учасників: Радмір Прядка, Ірина Козачковська і Ярослав Будженко. Вони вибороли ліцензії на поїздку, адже перед цим виграли чемпіонат України. Усі тренуються під керівництвом президента міської федерації кіокушинкай карате Олександра Вихованця і голови обласної федерації з цього виду спорту Олександра Гончаренка.

Вінничани провели у Празі по три і більше поєдинків. В підсумку Радмір Прядка посів друге місце на чемпіонаті Європи серед молоді.

Він переміг іспанця, вірмена та литовця (діючого чемпіона). В фіналі Радмір Прядка поступився нашому земляку зі Львова, – каже Олександр Вихованець.

Ірина Козачковська здобула бронзу на змаганнях серед юніорок.

Вона перемогла шведську спортсменку та каратистку із Польщі. За вихід у фінал Ірина Козачковська поступилася литовській суперниці, – продовжує Олександр Вихованець.

Ярослав Будженко, вигравши першу сутичку, поступився іспанцю та посів п’яте місце, хоча був за крок до п’єдесталу.

До Дня фізичної культури і спорту наших призерів та їх наставника Олександра Вихованця нагородили грамотами та грошовими преміями. Нагородження проводили міський голова Сергій Моргунов і голова міського комітету по фізичній культурі і спорту Сергій Краєвський.



Переглядів: 3855
Поширень: 0

Останні новини