До кінця серпня ще 40 вінничан зможуть відпочити в літньому наметовому таборі для учасників АТО та їхніх сімей

На Вінниччині минулого місяця розпочав роботу третій літній наметовий табір сімейного розвитку для учасників антитерористичної операції та їхніх сімей. Нагадаємо, що пілотний проект «Літній наметовий табір сімейного розвитку для учасників антитерористичної операції та членів їх сім’ї» було створено у 2016 році з ініціативи учасника АТО та за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації.

Реалізація проекту відбувається у форматі сімейного відпочинку, де учасники антитерористичної операції разом з дружинами та дітьми матимуть змогу активно відпочити та у невимушеній атмосфері поспілкуватися з психологами, що сприятиме побудові простору для діалогу й порозуміння між членами сім’ї та створенню відчуття довіри, підтримки та відкритої комунікації в поєднанні зі змістовним та цікавим літнім відпочинком. Програма табору також передбачає спортивно-розважальні заходи, навчання віндсерфінгу, SUP-бордингу та інші заходи для активного відпочинку.

Крім цього, учасники зможуть організовувати свій день залежно від власних вподобань у поєднанні з роботою психологів у форматі групової терапії та індивідуальних консультацій. Для дітей додатково проводитимуться командні ігри, майстер-класи та квести.

Загалом, організаторами заплановано 8 табірних змін для відпочинку 20 осіб. У серпні заплановано ще такі дати заїздів учасників:

09.08 - 13.08 (20 чол., враховуючи дітей);

13.08 - 17.08 (20 чол., враховуючи дітей).



Переглядів: 1704
Поширень: 1

Останні новини