Відтепер дізнатись про виконаний капремонт у вінницьких багатоповерхівках можна онлайн

Департамент житлового господарства  Вінницької міської ради запустив публічну карту в Google Maps, на якій можна побачити, які капітальні ремонти виконували в тому чи іншому будинку.  На мапі розміщені дані починаючи з 2017 року. Наразі мапа працює в тестовому режимі.

Карта, на якій можна знайти інформацію про те, який ремонт виконували в окремому будинку, розташована за посиланням. Також там позначені будинки, які жодного разу не долучалися до програми співфінансування капітальних ремонтів. 

Щоб скористатися картою потрібно з лівого боку сторінки вибрати розділ, який цікавить і ввести свою адресу. На мапі з’явиться ряд позначок. Далі потрібно обирати потрібну адресу і дізнатись, який капітальний ремонт було виконано у цьому будинку. 

Також на мапі є інформація з переліком будинків, де створено ОСББ, та які роботи й коли були там виконані.

«Ми створили таку карту, аби інформувати мешканців про ті види капітальних ремонтів, які були виконані у будинках. Також тут можна побачити й інформацію про те, хто здійснює управління будинками. Карта буде оновлюватися щоквартально, адже можуть змінюватися управителі та кількість будинків, у яких виконані роботи. В подальшому ми плануємо удосконалювати карту і винести на неї інформацію про плани на наступний рік», - повідомив директор департаменту житлового господарства міського бюджету Роман Фурман.  

Крім цієї карти на офіційному сайті Вінницької міської ради є публічна Мапа звернень http://map.vmr.gov.ua/ , де вінничани можуть залишити інформацію про аварійну ситуацію або потребу в ремонті. 




Переглядів: 3637
Поширень: 0

Останні новини