На Вишеньці затримали чоловіка з кілограмовим пакетом наркотичних речовин

6 серпня на проспекті Юності працівники Вінницького відділу поліції зупинили перехожого, у якого під час поверхневого огляду вилучили пакет з марихуаною, вагою близько 1 кг та згорток з амфетаміном. Поліцейські встановлюють походження  наркотиків та мету їх зберігання.

Як розповів заступник начальника Вінницького відділу поліції Віктор Ковальчук, під час профілактичного відпрацювання міста дільничні офіцери поліції зупинили перехожого, у сумці якого, як з’ясувалось, знаходяться наркотичні речовини. Під час поверхневого огляду у правопорушника поліцейські вилучили поліетиленовий пакет з марихуаною та згорток з амфетаміном.

За словами 45-річного затриманого, наркотичні рослини він виростив на території дачного масиву у Вінницькому районі і збирався використати виключно для власного вживання. Згорток з амфетаміном він придбав у незнайомця.  

Вилучене направлено на експертизу.
Попередня кваліфікація дій затриманого - ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке правопорушення затриманому загрожує до 3-х років позбавлення волі.


Вулиці: ЮНОСТІ ПРОСП.

Переглядів: 1646
Поширень: 0

Останні новини