У "Вінницяміськтеплоенерго" назвали 5 будинків із боргами до півмільйона гривень

Станом на 22.10 рівень розрахунку населення за послуги, спожиті в минулому місяці,   сягає лише 78,6 % від усієї суми нарахувань. Сума заборгованості складає більше 98 мільйонів. Загалом є 12 097 особових рахунків споживачів, на яких є борг за спожите. Боржники за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання є ледь не в кожному багатоквартирному будинку, на які підприємство надає послуги.

"Але наголошуємо на тому, що величезні борги не з’явилися за останній рік. Вони накопичувалися протягом тривалого часу.  У більшості випадків  через  несвідоме ставлення до обов’язку   - розраховуватися за спожите. Відповідно при регулярному нехтуванні рахунків, заборгованість споживачів зростає в рази", - кажуть на підприємстві.

ТОП-5 будинків-боржників, де сума боргу за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання найбільша:

вул. Жуковського, 10 – 497 677 грн вул. Пирогова, 59А – 455 522 грн вул. Пирогова, 73А – 444 375  грн вул. Грибоєдова, 3 – 440 536 грн вул. Ватутіна, 32 – 409 999 грн

Саме у вищезазначених будинках загальна сума боргу б’є всі рекорди.

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» постійно проводить роботу з боржниками. Якщо споживач не сплачує борг добровільно, за справу береться юридично-договірна служба підприємства і далі підприємство працює в судовому порядку. Звертаємо увагу, рішення на стягнення заборгованості у примусовому порядку відповідно до законодавства може бути прийняте і  без явки самого неплатника. Тож відповідальності за борги уникнути не вдасться.

Перелік всіх будинків, де є споживачі, що боргують КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» за послуги (від найбільшого боргу до найменшого)  за посиланням



Переглядів: 2684
Поширень: 1

Останні новини