До Дня міста у Вінниці презентують виставку історичних світлин проспекту Коцюбинського

Учасниками виставки можуть стати усі бажаючі, які мають у своєму фотоархіві історичні або ж сучасні фотографії проспекту Коцюбинського. Конкурс фотосвітлин триватиме з 5 серпня по 5 вересня, а вже 8 вересня до Дня міста буде організовано фотовиставку. Про це йдеться на сторінці конкурсу у мережі Фейсбук.

Для того, щоб стати учасником проекту, слід виконати наступні умови:

Вподобати сторінку проекту VinMile. Поширити на власній сторінці допис про конкурс. Завантажити світлини до Гугл-форми,  Або принести оригінали фотографій для сканування в Архіклуб (вул. Магістратська (колишня Першотравнева), 80: ВТ з 10:00 до 12:00, ЧТ з 17:00 до 19:00).

Надіслані на конкурс світлини будуть опубліковані на нашій сторінці у Фейсбук #VinMile. Із конкурсних фото буде організовано фотовиставку на День міста 08.09.18.

"Якщо Ви маєте сучасні чи історичні сімейні фото на фоні проспекту Коцюбинського, або фото з архіву, пов'язані з історією вулиці - долучайтесь. Усі учасники конкурсу отримають заохочувальні призи. Три найкращі світлини будуть відзначені (за допомогою сервісу random.org).", - повідомляють організатори




Переглядів: 1781
Поширень: 1

Останні новини