У Вінниці бійці ДСНС провели спецнавчання із порятунку людей з поштового терміналу, де виникла "пожежа"

5 листопада на вул. Якова Шепеля в м.Вінниці було проведено тактико-спеціальне навчання на терміналі Вінницької філії «Нової пошти». За тактичним задумом через вибух компресора виникла пожежа на площі 40 кв.м в зоні обрешетування (упаковки вантажу) терміналу, в результаті чого постраждали люди.

Першочергові заходи з гасіння, евакуації та порятунку людей взяла на себе добровільна пожежна дружина, створена з числа працівників об’єкту, проте через сильне задимлення ліквідувати пожежу не вдалося.

Прибувши на місце виклику, бійці ДСНС провели розвідку, після чого вжили заходів з локалізації та подальшої ліквідації умовної пожежі.

У підсумку керівник гасіння пожежі начальник Державної пожежно-рятувальної частини №3 Костянтин Міщук дав позитивну оцінку навчанням та зауважив, що мета навчань - відпрацювати злагодженість спільних дій між працівниками об’єкту та підрозділами ДСНС, вивчити тактико-технічні характеристики терміналу, опрацювати помилки, виявлені під час навчань, щоб в подальшому не допустити масштабних пожеж і знати небезпечні зони на об’єкті.

Від підрозділу ДСНС до гасіння умовної пожежі було залучено 2 одиниці спецтехніки та 8 чоловік особового складу.



Переглядів: 1692
Поширень: 0

Останні новини