Офісний стиль модних спідниць

Взимку жінки зазвичай обирають для роботи джинси або штани. Не втрачайте жіночності: красиві спідниці у поєднанні з романтичною сорочкою або тоненьким пуловером надають вам особливої привабливості. Замерзнути з щільними колготками важко, зате спідниця одразу виділить вас з нескінченного кола жінок у штанах. Стилісти інтернет-магазину Dressa розповідають - які сукні в моді зимою 2019-2020.

Асиметрія

Модельєри завжди вигадують щось новеньке. В цьому році особливу увагу майстри моди приділили асиметричному крою. Сіра спідниця з великими ґудзиками уособлює всі модні тренди одразу: колір, клітинка, фурнітура, довжина міді. Головний акцент від стиліста - асиметрична імітація запаху. Красиво, заманливо, модно.

Спідниця у формі трапеції складного крою з асиметричним верхом та косим запахом спереду модного нюдового кольору ідеально поєднується з білою сорочкою. Світлі кольори освіжають та зменшують вам декілька років.

Коралова спідниця-тюльпан з широким поясом має довжину до коліна, що для офісу прийнятно. Це наряд для п’ятниці або корпоративного свята : кораловий колір та фантазійний крій із складними складками та асиметричним запахом – поєднання для сміливих та впевнених у собі жінок.

Акценти

Елегантна світла спідниця-олівець з колекції для пишних жінок https://dressa.com.ua/c/zhenskaia-odezhda-bolshikh-razmerov/iubki-bolshikh-razmerov має ідеальну посадку по фігурі та привертає увагу оточення завдяки застібки на великі ґудзики контрастного кольору та два великих кармана, що додають фігурі стрункості.

В моді двобортні жакети, піджаки, сукні, тренчі та спідниці. Широкий пояс надійно утримує на талії спідниці із щільної тканини с великими складками. Головний акцент моделі – двобортна застібка на великі ґудзики.

Цікава модель модного кольору діжонської гірчиці просто чудова для офісу. Високий пояс-корсет підкреслює талію, а широкі лямки створюють ефект над відкритого сарафану. У поєднанні з модною водолазкою та високим шкіряними чоботами створюється супермодний монохромний look.

Спідниця білого кольору з поясом-бантиком – сама бездоганність. Чудовий вибір для бізнес-леді на презентацію нового проекту або важких переговорів.

Якщо в офісі дозволений вільний спортивний стиль – ця спідниці-діжечка створена саме для вас. М’який трикотаж ніжно огортає фігуру, два великих кармана додають образу легкості та комфорту.

Спідниці-олівці з деніму повертаються на модні подіуми. В цьому сезоні стилісти радять поєднувати класичний денім з яскравими ременями анімалістичного стилю. Строга, але дика: вам обирати, яка ви сьогодні.


Переглядів: 10023
Поширень: 0

Останні новини