Основні критерії вибору якісного бойлера

Домашній водонагрівач необхідний практично в будь-якому будинку, особливо зважаючи на певні нестабільності з подачею гарячої води в багатьох містах, а також для незалежного використання благ цивілізації в будь-який зручний для вас час. З огляду на широке розмаїття різних варіантів, купити бойлер може кожен житель міста або мегаполісу — цінова політика досить ліберальна, і на ринку побутової техніки досить бюджетних моделей для власників скромних заробітків. Переходьте за посиланням — https://allo.ua/ru/products/vodonagrevateli/ — та купуйте накйращі та найновітніші моделі водонагрівачів за оптимальними цінами. 

Найважливішими технічними характеристиками для вибору домашнього водонагрівача є:

Обсяг бака. Для звичайної квартири з одним-двома мешканцями буде досить накопичувального водонагрівача об'ємом 50-80 літрів, для великої ж сім'ї з кількома дітьми, що живе в приватному будинку, потрібно бойлер з обсягом бака 100-150 + літрів; Форм-фактор. На сучасному ринку представлено безліч різних водонагрівачів циліндричної, прямокутної і навіть практично повністю плоскої форми. Вибирайте форму щодо площі того приміщення, де бойлер буде змонтований. Наприклад, якщо у вашій ванній кімнаті мінімум місця, тоді краще всього вибрати прямокутний бойлер і змонтувати його в одному з кутів приміщення, або ж придбати плоский бойлер і встановити його уздовж однієї із стін — в такому випадку, він займає мінімум місця;

Тен. На сучасному ринку бойлерів представлені два основних види водонагрівачів, щодо виду нагрівального елементу — з сухим і мокрим теном. Мокрий, або погружной, тен безпосередньо контактує з водою всередині бака, через що швидше нагріває воду, але схильний до корозії через прямого контакту з водою. Сухий тен має більш тривалий термін експлуатації, але такі бойлери коштують дорожче через більш досконалe і модернізованt внутрішнє компонування, а також з-за додаткових властивостей водонагрівача, що варіюються в залежності від покриття тена. Серед асортименту інноваційних водонагрівачів можна знайти іонізуючі покриття, а також спеціальні покриття, що знищують шкідливі бактерії і мікроорганізми під час нагрівання води.

Переглядів: 6618
Поширень: 0

Останні новини