У Вінниці відкрилася традиційна виставка-ярмарок «Душею створена краса»

Сьогодні, 2 грудня, у Вінниці відкрилася виставка-ярмарок «Душею створена краса». Це вже 12 виставка майстрів з інвалідністю, яка раніше проходила під назвою «Руками створена краса». Цей вже традиційний захід був започаткований завдяки  ініціативи ГО «Гармонія» і її тодішнього керівника Раїси Панасюк. Цього року під час відкриття виставки всесвітньо відомий «Щедрик» пролунав мовою жестів. 

Майстри з інвалідністю на виставці представили різноманітні вироби, сувеніри хенд-мейд, аксесуари, виготовлені власноруч.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов, який відвідав виставку, зазначив, що саме завдяки Раїсі Панасюк у місті було реалізовано чимало проектів у сфері доступності.  А завдяки команді ентузіастів ГО «Гармонія» виставка-ярмарок «Душею створена краса» стала традиційною. 

«Кожна  традиція з’являється завдяки людям і певним колективам, і приємно, що у нашому місті уже дванадцять років підряд ще за ініціативи команди «Гармонії» на чолі з Раєчкою Панасюк напередодні новорічних свят проходить такий ярмарок. Я думаю, що кожен відвідувач зможе тут знайти щось для себе. Мені приємно, що днями за ініціативи Доступно. ЮА Вінницю визнали кращим містом по доступності. Успіх сильної територіальної громади - в єдності і взаємопідтримці. Я вітаю вас з прийдешніми новорічними святами», - сказав під час відкриття виставки –ярмарки міський голова Сергій Моргунов

Відзнаку від Доступно. ЮА Сергію Моргунову передала директорка ГО «Гармонія» Олена Чорнобривенко. Її розмістять у залі засідань міської ради.

 «Уже 12-й рік поспіль ми проводимо виставку–ярмарок «Душею створена краса», раніше він називався «Руками створена краса». Два роки тому ми вирішили змінити назву, адже в усі ті поробки багато вкладається душі. Цього року у нас близько 30 учасників, у нас можна напередодні новорічних свят придбати різні подарунки», - зазначила директорка КЗ «Міський центр соціально - психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» ім. Раїси Панасюк» Олена Чорнобривенко.  

Виставка–ярмарок проходитиме з 2 по 4 грудня. Кожного дня на відвідувачів чекатиме насичена розважальна програма. Працюватиме виставка з 10:00 до 18:00. 




Переглядів: 3760
Поширень: 1

Останні новини