iPhone 11 Pro – золота середина в модельному плані цьогорічних iPhone

Щороку спеціалісти всесвітньо відомого бренду з Кремнієвої долини тішать фанатів свіженькими флагманськими смартфонами. iPhone 11 Pro став однією з новинок 2019 року, що були представлені на осінній презентації Apple. Інтернет-магазин продукції Apple — Ябко пропонує ближче познайомитись з “золотою серединою” трійки мобільних флагманів Епл.

Цей смартфон підійде для користувачів, які понад усе цінують комфорт та практичність. Так, саме iPhone 11 Pro є найергономічнішою у плані дизайну та розміру. Смартфон менший за габаритами, на відміну від 11 Pro Max, так і звичайної 11-ки.

Діагональ у 5,8” дюйма ідеально розкриває можливості та особливості одного з флагманів Apple 2019 року. Цілком вистачає розміру екрана для комфортного набору тексту, перегляду відео та фото контенту, а для жестів чи дотиків у різних частинах дисплею — достатньо пальців однієї руки.

Ще однією особливістю в дизайні, що стане приємним бонусом для багатьох фанатів техніки Apple є не лише квадратний блок основної камери, а й новий колір — магічний опівнічний зелений. Усі чотири кольори набувають абсолютно свіжого вигляду завдяки матовому скляному покриттю задньої панелі. А сталеві рамки навколо — додають шарму та відчуття розкоші.

Та за стильною зовнішністю прихована така ж крута сила. Топовий процесор Apple A13 Bionic та операційна система останнього покоління iOS 13 підносять роботу зі смартфоном на абсолютно новий рівень. З першого дотику ви відчуєте, як системні застосунки, улюблені програми, утиліти та ігри просто літатимуть. Повсякденні завдання приноситимуть лише задоволення, а справи які давались важко — тепер під силу кожному.

Процесор та операційна система працюють в дуже вдалому тандемі з батареєю. Вам гарантований високий рівень енергоефективності та автономність протягом усього робочого дня.

У новинки основна камера складається з тьох модулів: ширококутний, надширококутний та телефото об’єктив, кожен з яких наділений матрицею у 12Мп. В арсеналі новинки також шість варіантів портретного освітлення, оновлений нічний режим, удосконалений спалах, панорамний та серійний режим, насичені та збалансовані кольори та відтінки.

Уся ця краса надійно захищена від негативного впливу пилу, бруду та вологи згідно з міжнародним стандартом IP68. Якщо ж ви бажаєте подбати про додатковий захист iPhone 11 Pro — вам на допомогу прийдуть консультанти мережі магазинів Ябко, які підберуть для вас не лише оригінальний смартфон від Apple за вигідною ціною, а й фірмові аксесуари.


Переглядів: 3425
Поширень: 0

Останні новини